Manchester United -fani kypsyi täysin suosikkiseuraansa – julkaisi videon rajusta tempustaan, jota alkoi nopeasti katua

Menestykseen tottuneilla Manchester United -faneilla ei ole vähään aikaan ollut suuria ilonaiheita. Seuran kannattajat ovat tänä kesänä osoittaneet turhautumista myös United-pomojen toimintaan siirtomarkkinoilla.

Unitedin pääomistajat, Glazerin perhe, sekä toimitusjohtaja Ed Woodward ovat olleet pääasiallisesti kritiikin kohteina. Monet ovat jo pitkään toivoneet Woodwardin rinnalle pätevää urheilutoimenjohtajaa.

Kun siirtoikkuna oli menossa kiinni Englannissa, esitti yksi fani rajun vastalauseensa, joka keräsi valtavasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Kannattaja päätti näet polttaa fanipaitansa ja julkaisi videon tapahtuneesta Twitterissä.

– Hyvä, Man United. Sydämeni on särkynyt. Seurastani on tullut naurunaihe Woodwardin takia. Seuraan tulevaa kautta puolueettomana futisfanina. Minulla ei ole voimia seurata toisintoa viime sesongista, avautui mies vaatien potkuja Woodwardille.

Sama kannattaja tuli myöhemmin hieman katumapäälle.

 – Okei, kaverit. Ehkä minun ei olisi pitänyt polttaa seuran paitaa… tarkoitukseni ei ollut olla epäkunnioittava… olen vain niin surullinen, että tulemme olemaan huonompia kuin viime kaudella, tilitti mies.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat