Cristiano Ronaldon ottelun jälkeinen raivoisa purkaus tallentui videolle – näin supertähti selitteli kannattajaan kohdistunutta temppuaan

Manchester Unitedin Cristiano Ronaldon pettymys purkautui lauantaina, kun joukkue hävisi Evertonille 0–1 Valioliigassa. Ronaldo näytti lyövän katsojan puhelimen pois tämän käsistä kävellessään pois kentältä.

Fanitili EvertonHub julkaisi lauantaina videon, jossa jalkansa ottelussa loukannut Ronaldo raivostui haukkujen keskellä.

Tilanne puhutti lauantai-iltana sosiaalisessa mediassa. Supertähti otti lopulta itse kantaan asiaan. Hän pyysi tapahtumaa anteeksi Instagramissa.

– Ei ole koskaan helppoa käsitellä tunteita vaikeina hetkinä, joita me nyt kohtaamme. Pitäisi silti pystyä olemaan kunnioittava, kärsivällinen ja näyttää esimerkkiä kaikille niille nuorille, jotka rakastavat tätä kaunista lajia. Haluan pyytää anteeksi purkaustani, ja jos mahdollista‚ kutsua tämän kannattajan katsomaan ottelua Old Traffordilla urheiluhengen ja reilun pelin merkkinä, kirjoitti Ronaldo.

Unitedin tilanne Valioliigassa näyttää vaikealta. Se on seitsemäntenä ja kuusi pistettä Mestarien liigaan oikeuttavilta sijoituksilta.

Katso julkaisut alta.

Lue myös:

    Uusimmat