Mestarien liigan välierästä hurja maalijuhla – Real Madrid -tähdeltä uskomaton soolo: "Nyt on klassikko tekeillä"

Manchester Cityn ja Real Madridin välinen jalkapallon Mestarien liigan ensimmäinen välieräottelu muodostui alusta asti tapahtumarikkaaksi näytelmäksi. City johtaa ottelua toisella puoliajalla lukemin 4–3.

Meno ei pysähtynyt toisella jaksolla, vaan Phil Foden puski läpi illan haparoineen Real-puolustuksen keskeltä Cityn taas kahden maalin johtoon.

Sitkeistä nousuista tällä kaudella tunnetuksi sekä euroopassa että Espanjassa tullut Real kavensi kuitenkin lukemiksi 2–3 brassikiituri Viniciuksen hurjan soolokuljetuksen päätteeksi.

– Nyt on klassikko tekeillä, julisti C Moren selostajaääni Tuomas Virkkunen.

City otti uudelleen kahden maalin johdon, kun portugalilainen Bernardo Silva pyssytti lukemat etuyläkulmasta 4–2:een 74. minuutilla.

Tilannetta oli edeltänyt Silvan kaatuminen, josta Real-pelaajat jäivät odottamaan virhettä. Silva hyödynsi ihmettelyt ja pyssytti pallon maaliin.

Benzema kavensi ottelun hetkeä myöhemmin rangaistuspotkusta lukemiksi 3–4.

Katso Cityn 3–1-osuma ja Viniciuksen 2–3-kavennus alapuolelta.