Manchester City -tähti joutui räikeän törkytempun kohteeksi – Antti Niemi: "Vahingoittamisyritys"

C Moren studiossa ihmeteltiin, miten Atletico Madridin Angel Correa selvisi ilman ulosajoa törkytempustaan Manchester Cityn Jack Grealishiin jalkapallon Mestarien liigan puolivälierien avausosaottelussa.

Tunteet kuohuivat tiistaina pelatun ottelun loppupuolella, ja madridilaisvieraiden Correa potkaisi pallon lähietäisyydeltä kovaa päin maassa maannutta City-tähti Grealishia. Correa sai keltaisen kortin, mutta C Moren studioisäntä Petri Pasanen kummasteli, miksei tilanteesta tuomittu ulosajoa. Asiantuntija Antti Niemi komppasi.

– Tuohan on vahingoittamisyritys. Tuossa voi tulla ikävää jälkeä, jos potkaiset metrin päästä rintapotkulla kaveria. Se voi osua nivusseudulle, alavatsaan tai kuten tuossa, aika lailla suoraan naamaan, Niemi kommentoi.

Niemi sanoi pitävänsä Atletico Madridissa monesta asiasta ja kehui myös sen päävalmentajan Diego Simeonen intohimoa, mutta hän tuomitsi Atleticon leiristä nähdyt lopun tapahtumat etenkin Grealishia kohtaan.

Katso tilanteet ja kuuntele Niemen kommentit niistä kokonaisuudessaan ylälaidan videolta.

City voitti ottelun Kevin De Bruynen 70. minuutilla iskemällä maalilla 1–0. Toinen osaottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona Madridissa.

Lue myös:

    Uusimmat