Tulisieluisen Barcelona-pelaajan hölmöilyllä karut seuraukset, tyly temppu keräsi rajusti kritiikkiä – "Ei mitään järkeä"

Barcelonan keskikenttäpelaaja Arturo Vidal sai punaisen kortin Napolia vastaan pelatun Mestarien liiga -ottelun viimeisillä minuuteilla.

Tilanne sai alkunsa, kun Vidal rikkoi Napolin Fabian Ruizia keltaisen kortin arvoisesti 88. minuutilla. Vidal menetti kortin jälkeen kuitenkin malttinsa ja marssi Ruizin naaman edustalle. Kaksikko iski otsansa vastakkain, jonka seurauksena he saivat nähdä keltaista.

Tämä tarkoitti tosin sitä, että yhteenottoa edeltäneestä taklauksesta keltaisen kortin saanut Vidal sai punaisen kortin. Vidalin tempaus ei kerännyt sympatioita C Moren jalkapalloasiantuntijoilta Mika Väyryseltä eikä Petri Pasaselta.

– Ehkä tuon pienen kopautuksen olisi voinut säästää. Ei tarvitse ottaa vauhtia ja kopauttaa toista, kun tuomari katsoo ihan vierestä. Onhan tuo ihan tyhmyyttä, Pasanen tylyttää.

Väyrynen korostaa, että Vidal on tunnettu tulisieluisuudestaan, mutta tällä kertaa kärsijänä olivat hän itse ja Barcelona.

– Vidalin pelityyliin kuuluu aiheuttaa sitä hämmennystä ja ärsyttää vastustajia, mutta nyt vahingoitat omaa joukkuetta tässä. 88 minuuttia, ei mitään järkeä ottaa kahta keltaista korttia, Väyrynen sanoo.

Ottelu päättyi joukkueiden 1-1-tasapeliin. Toinen osaottelu pelataan 18. maaliskuuta Barcelonassa. Vidal on pelikiellon vuoksi sivusta otteluparin ratkaisevasta ottelusta.

Lue myös:

    Uusimmat