Kevin De Bruynen sivallus löi madridilaisvieraat – Liverpool herkutteli maagisen maalin

Jalkapallon Mestarien liigan puolivälierät käynnistyivät tiistai-iltana otteluilla Benfica–Liverpool ja Manchester City – Atletico Madrid. Liverpool haki Lissabonista 3–1-vierasvoiton, ja City löi kotonaan madridilaisvieraansa 1–0.

Liverpool namutteli voitossaan toisen maalin silmiä hivelevästi. Trent Alexander-Arnold lähetti pitkän syötön rangaistusalueelle, jossa Luis Diaz jatkoi yhdellä pääkosketuksella pallon Sadio Manélle, ja reppu heilui herkullisesta paikasta.

Katso osuma ylälaidan videolta.

Liverpoolin ensimmäisen osuman oli puskenut kulmapotkusta keskuspuolustaja Ibrahima Konaté, jolle osuma Mestarien liiga -otteluissa oli uran ensimmäinen.

Benfican Darwin Nunez kavensi lukemia toisella puoliajalla Rafa Silvan syötöstä, mutta Luis Diaz kasvatti vielä loppuminuuteilla liverpoolilaisvieraiden johdon 3–1:een.

De Bruyne ainoa maalaaja Manchesterissa

Manchesterissa kotijoukkue City hallitsi palloa vahvasti Atletico Madridia vastaan, mutta vieraiden puolustus oli vaikeasti murrettavissa. Kerran City siinä kuitenkin onnistui, kun Phil Foden tarjoili ahtaassa tilassa pallon eteen ja palloon terävän juoksun tehnyt Kevin De Bruyne viimeisteli.

City otti De Bruynen maalilla 1–0-voiton.

Toiset osaottelut Liverpool–Benfica ja Atletico–City käydään ensi viikon keskiviikkona.

Huomenna keskiviikkona puolivälierien avausosissaan kohtaavat Chelsea ja Real Madrid sekä Villarreal ja Bayern München.

Lue myös:

    Uusimmat