Angel Di Marian hölmöily puhutti – Mika Väyrynen näki kovan vastakkainasettelun: "Nämä mukihommat"

1:15
Video: C Moren asiantuntijat Mika Väyrynen ja Antti Niemi analysoivat PSG:n Angel Di Marian ulosajoon johtaneen hölmöilyn.

Angel Di Maria söi käytännössä PSG:n viimeisetkin saumat jalkapallon Mestarien liigan välierissä Manchester Cityä vastaan hölmöiltyään itsensä ulos. C Moren studiossa PSG:n hölmöilyä osattiin odottaa.

Otteluparin avausosassa PSG:n Idrissa Gueye höyrysi itsensä loppupuolella rumalla taklauksellaan ulos. Toisessa osassa tiistaina homman hoiti Di Maria. Pallo oli mennyt sivurajalta yli, ja Cityn Fernandinho oli vieressä, kun Di Maria päätti talloa tätä jaloille. Di Maria sai punaisen kortin.

City johti tapahtumahetkellä toista välieräottelua 2–0 ja koko otteluparia 4–1. Lukemat säilyivät loppuun saakka, ja City eteni finaaliin.

C Moren asiantuntija Mika Väyrynen näki Di Marian ja Fernandinhon välisessä tilanteessa erään jalkapallopiirien klassisen vastakkainasettelun. Hän arvioi Fernandinhon käyttäneen tilaisuuden hyväksi.

Mutta millä tavalla? Ja mitä Antti Niemellä oli tilanteesta sanottavana? Katso tilanne analyyseineen ylälaidan videolta.

Mestarien liigan toinen finalisti ratkeaa tänään keskiviikkona. Chelsean ja Real Madridin välinen ottelu näkyy suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa kello 21.55 alkaen. Studio-osuus käynnistyy kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja