"Tuo on noloa käyttäytymistä" – Antti Niemi antoi täyslaidallisen Man City -tähden hävyttömästä tempusta

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Rodri yritti kalastella joukkueelleen rangaistuspotkua jalkapallon Mestarien liigan puolivälieräavauksessa Borussia Dortmundia vastaan, ja oli tässä onnistuakin. C Moren asiantuntijat Antti Niemi ja Sami Hyypiä tuomitsivat espanjalaisen filmauksen vahvasti.

Mestarien liigan puolivälierien avausottelut tällä viikolla:
Ke klo 22 Bayern München–PSG
Ke klo 22 FC Porto–Chelsea
Ottelut katsottavissa C Moren kanavilla ja cmore.fi-palvelussa. Jalkapallostudio klo 21 alkaen molempina päivinä!

Pallo osui avausjaksolla Rodria rangaistusalueella käteen samalla kun Dortmundin Emre Canin jalka heilahti Rodria päin. Canin jalka osui Rodrin polveen. Espanjalaistähti jäi nurmen pintaan makaamaan pidellen kuitenkin kasvojaan.

– Minä sanon suoraan, että tuo on noloa käyttäymistä. Et sinä halua nähdä tuollaista jalkapallokentällä. Noista pitäisi päästä eroon, Antti Niemi kritisoi.

Citylle tuomittiin tilanteesta ensin rangaistuspotku. Tuomio kuitenkin kumottiin VAR-videotarkistuksen jälkeen, ja voimassa pysyi ainoastaan Canin valittamisesta saama keltainen kortti.

Katso tilanne ylälaidan videolta ja kuuntele myös, miten Sami Hyypiä kommentoi sitä.

City johti taistoa tapahtumahetkellä 1–0. Dortmund nousi Marco Reusin maalilla loppuminuuteilla tasoihin, mutta Phil Foden palautti Cityn keulille ja iski 2–1-voittomaalin 90. minuutilla.

Lue myös:

    Uusimmat