Maltillisesti Salkkareissa aloittaneen Konsta Hietasen hahmosta paljastuu uusia puolia – viiden lapsen isä valmistautuu kiireiseen syksyyn intoa täynnä

Miki ei saa iloista vastaanottoa 1:10
Hietasen Salkkari-hahmon Mikin yksityiselämästä paljastui uusia yksityiskohtia tällä viikolla

Näyttelijä Konsta Hietasen roolihahmosta Miki Kajanderista alkaa paljastua Salkkareissa uusia puolia. Hietasella itsellään on tiedossa kiireinen syksy, sillä hänet nähdään myös Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Salatut elämät -sarjaan saapui keväällä uusi poliisi, kun Linda Eerikäinen sai työparikseen muun muassa jalkapallokentiltä ja Tenavatähti-kilpailusta tutun Konsta Hietasen näyttelemän Miki Kajanderin

Ammatin lisäksi hahmosta on vähitellen paljastunut uusia puolia katsojille. Tällä viikolla kävi nimittäin ilmi, että Miki on naimisissa sairaalan uuden lääkärin Susu Honkasen kanssa. Hietanen sanoi Salkkareiden pressipäivänä, että lisää on tulossa.

– Uin sarjaan aika maltillisesti. Alussa ei tapahtunut ihmeellisyyksiä, mutta varmasti Mikin hommat menevät koko ajan mielenkiintoisemmiksi. Poliisi-minän lisäksi nähdään enemmän Mikin omaakin persoonaa ja perhekuvioita, näyttelijä paljastaa MTV Uutisten haastattelussa.

Talvella Salkkareiden kuvauksissa aloittanut Hietanen sanoo sopeutuneensa hyvin sekä työyhteisöön että rooliinsa.

– Mulla on ollut tosi lystiä!

Mukana myös toisessa suosikkisarjassa

Salkkareiden lisäksi mies nähdään syksyn aikana myös Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Hän uskoo, että kahden ohjelman välillä tasapainottelu tulee onnistumaan mainiosti.

– En usko, että tulee olemaan vaikeuksia. Molemmat ovat hyviä organisaatioita ja viikot eivät käy ihan mahdottomiksi, kun samoilla suunnilla ollaan. Itsellä on niin kova fiilis päällä ja olen odottanut tällaisia hommia niin kovasti, että jaksaa painaa vähän pidempääkin päivää.

Lahdessa asustavan Hietasen kotonakin riittää vilskettä, sillä perheessä on viisi lasta. Vanhin aloitti tällä viikolla yläasteella ja nuorin on 2-vuotias.

– Kotielämä on viiden lapsen kanssa aina vauhdikasta, joten autossa saa hyvin valmistauduttua työpäivään, Hietanen naurahtaa.

Hän tunnustaa, että vaimolla on tällä hetkellä iso rooli perheen arjen pyörittämisessä.

– Musiikkihommissa työni oli aiemmin viikonloppupainotteista. Nyt kun on tullut Helsinkiin ajelua ja arkityötä, niin vaimo kyllä joutuu tosi koville. Mutta toki itse on tähän leikkiin ryhdytty ja paljon lapsia aina haluttu, ja siinä on molemmat puolet, Hietanen pohtii.

– Toki vaimo on hyvin kouliintunut näissä hommissa, koska olemme laittaneet lapset vasta 3-vuotiaana päiväkotiin. Hän on siis enemmän tai vähemmän ollut kotona koko ajan, eikä tilanteessa ole sikäli mitään uutta. Itsekin olen onneksi urheilu- ja musiikkiuran aikana saanut viettää ihanan paljon aikaa lastenkin kanssa.

Rentoa kesää seuraa kiireinen syksy

Hietanen myöntää, että syksystä tuleekin kaikin puolin kiireinen.

– Kyllä tämä syksy tulee olemaan ajankäytöllisesti haastavimmasta päästä.

Kesä sujui sen sijana jopa tavallista rennommissa merkeissä. Hietanen kertoo keikkailleensa jonkun verran, mutta myös lomailleensa perheineen Etelä-Suomessa.

– Monesti kesällä on ollut kovasti keikkailua tai aiemmin kovasti jalkapalloa. Oikein hyvä fiilis jäi kesästä, hän kiittelee.

Hietanen lopetti jalkapallouransa, koska tahtoi antaa musiikille mahdollisuuden. Tässä vaiheessa hän ei tahdo valita näyttelemisen ja laulamisen väliltä tai pohtia uratavoitteitaan vuosien päähän.

– Toki haluan keskittyä näyttelemiseen ja laulamiseen molempiin. Minulle on tärkeää, että kirjoitan tekstejä ja sävellän, ja odotan kuin kuuta nousevaa, että pääsen keikoille. On mahtava juttu, että intohimoja saa toteuttaa työnä. Aion nauttia matkasta ilman monivuotisia suunnitelmia, mutta kunnianhimoisesti teen kaikkea, mihin ryhdyn.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat