Salkkarit-tähti Konsta Hietanen paljastaa viimein – tällaisen palkinnon hän sai Tenavatähti-kilpailusta: "Sillä oli paljon käyttöä"

Entinen lapsitähti Konsta Hietanen palaa musiikin pariin 4:03
Konsta Hietanen palaa musiikin pariin.

Näyttelijä ja laulaja Konsta Hietanen aikoo tehdä paluun musiikin pariin.

Konsta Hietanen, 36, nousi koko kansan tietoisuuteen jo lapsena, kun hän tähditti Poika ja Ilves -elokuvaa vuonna 1998. Neljä vuotta aiemmin hänet oli nähty Tenavatähti-laulukilpailussa. Myöhemmin hän teki mittavan uran myös jalkapalloilijana. Ja nykyään hänet tunnetaan Salatut elämät -sarjan uutena näyttelijänä.

Nyt mies on palaamassa takaisin musiikin pariin, ja on valmis muistelemaan osallistumistaan legendaariseen Tenavatähti-kilpailuun.

Kilpailusta ei voittanut rahapalkintoa tai levytyssopimusta. Sen sijaan Hietanen sai kykykilpailusta soittimen, joka oli hyvä alku uralle.

– Tenavatähdessä oli sellainen soitin, jota opettelin soittamaan. Kosketinsoitin. Sillä oli paljon käyttöä, Hietanen kuvailee videolla.

Salatut elämät -sarjassa kevään ajan tähdittänyt näyttelijä-muusikko nähdään suosikkisarjassa myös syyskaudella. Työryhmässä mukana olo, on ollut mielekäs kokemus miehelle.

– Olen yllättänyt todella positiivisesti kuinka hauskaa se on, kun lähti sellainen alkujännitys pois. Nyt kun alkaa syyskausi, niin koko ajan vain menee mielenkiintoisemmaksi.

Viiden lapsen isällä on ollut haasteita yhdistää perhe-elämä ja työ. Elokuussa Hietanen nähdään myös Nelosen Tähdet, tähdet -ohjelmassa kilpailijana, mikä tuo lisähaasteita perhe-elämään. Hietanen kuvailee puolisoaan.

– Hän on ihan ihmenainen.

Lue myös:

    Uusimmat