Mainos

Maksa tankkaus älypuhelimella – ainakin tässä osuuskaupassa

Mobiilitankkaus – kuten yhtiö sitä kutsuu – on pian mahdollista muutamilla ABC-asemilla.

Polttoainemittarilla ei enää tarvitse kaivella sormet jäässä maksukorttia, kun tankkauksen voi maksaa älypuhelimella auton lämmössä.

S-ryhmän mobiilisovelluksen avulla voi nyt tankata. Sovellus tunnistaa auton sijainnin asemalla, jolloin tankkaajan tarvitsee vain valita sovelluksesta mittari ja tankata.

Maksaminen hoituu automaattisesti sovellukseen rekisteröidyllä maksukortilta. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella.

– Mobiilitankkaus poistaa tankkaamisesta yhden vaiheen, kun automaatilla ei tarvitse enää käyttää maksukorttia. Haluamme helpottaa suomalaisten arkea ihan konkreettisesti ja nyt olemme tehneet tankkaamisesta ABC:llä maailman helpointa, sanoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Sovellus on kansainvälisesti ainutlaatuinen. Toista ostamisen, maksamisen ja pankkiasioinnin vastaavalla tavalla yhdistävää sovellusta ei maailmasta löydy.

Mobiilitankkausta pääsee aluksi käyttämään viidellä HOK-Elannon ABC-asemalla pääkaupunkiseudulla: Konalassa, Mechelininkadulla, Kannelmäessä, Otaniemessä ja Pohjois-Tapiolassa. Muualle Suomeen "mobiilitankkaus" leviää vähitellen.

"Mobiilitankkauksen" sisältävä päivitys S-ryhmän applikaatioon julkaistaan App Storessa tämän viikon aikana ja on sen jälkeen ladattavissa iPhone-laitteille.

Android- ja Windows-puhelimiin ABC-mobiilitankkaus tulee vielä ennen kesää. Päivityksessä sovellus saa uuden välilehden, jolta tankkaustoiminto löytyy.

Sovelluksen avulla voi seurata myös auton polttoaineenkulutusta, joten uusi maksutapa auttaa samalla taloudenpidossa. Maksutapana mobiilimaksaminen on turvallinen. Palvelu on helppo sulkea, jos kadotat puhelimen.

"Mobiilitankkaaminen" toimii älypuhelimella, jossa on S-mobiili-sovellukseen rekisteröitynä S-etukorttiin yhdistetyn Visa-kortin tiedot.

---

Rosmot seis! Suomalaispoliisi kehitti autoharppuunan.


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja