1-vuotias sai kiukkukohtauksen kassajonossa – henkilökunnan hulvattomasta reaktiosta hitti: "Sairaan mahtavaa!"

8:41
Mitä tehdä kun lapsi saa itkupotkuraivarit? Huomenta Suomessa vieraana lastenpsykiatri ja nuorisolääkäri Raisa Cacciatore.

Alexandran pojan kiukuttelu loppui kuin seinään kaupan henkilökunnan nokkelan toiminnan ansiosta. Työntekijöiden toiminta saa ison papukaijamerkin tuhansilta sosiaalisessa mediassa. 

Jokainen lapsen vanhempi tietää, kuinka raastavaksi viikoittainen kauppareissu voi muuttua, kun pikkulapsi laittaa uhmavaihteensa päälle.

Tällaisissa tilanteissa muut kaupassa olijat luovat lapsen vanhempiin tuimia katseita ja pudistelevat päitään: ”Eikö tuokaan vanhempi saa lastaan kuriin!”.

Tilanne saattaa olla toivoton, kun hyssyttelyllä ei tunnu olevan minkäänlaista vaikutusta – ellei kiukuttelevan lapsen huomiota saa viedyksi jonnekin aivan muualle.

Henkilökunta pisti tanssiksi

Alexandra Seba oli tyttärensä Jaden, 3, ja poikansa Julianin, 1, kanssa kaupassa noin viikko sitten. Perheenäiti oli antanut 3-vuotiaalle tyttärelleen omat ostoskärryt, joihin perhe oli kerännyt ruokatarpeitaan.

Kun perhe saapui kassalle, 1-vuotiaalla prinssillä tuli kinaa äitinsä kanssa ostoskärrystä.

– Julian halusi ottaa siskonsa ostoskärryt ja viedä ne pois, mutta en antanut hänelle lupaa siihen. Sitten hän sai kiukunpuuskan, Alexandra taustoittaa tilannetta Good Morning Americalle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kassalla ollut henkilökunta päätti puuttua tilanteeseen hulvattomalla tavalla. Kolmikko pisti tanssiksi, jota he tahdittivat taputtaen ja laulaen We love you -nimistä kappaletta.

1-vuotiaan pojan pettymys ja kiukku loppui kuin seinään, kun hän vain tapitti kassoilla tanssahdelleita työntekijöitä.

Henkilökunnan toiminnalle satelee kiitosta

Alexandra kuvasi henkilökunnan tanssiaskeleet videolle ja jakoi sen Facebookissa. Videota on jaettu useilla eri sivustoilla, ja sitä on katsottu yli miljoona kertaa.

– Se sai minulle mahtavan fiiliksen, perheenäiti kehuu videotaan ja sen saamaa suosiota.

Videon kommenttikenttään tulvi tuhansittain kommentteja, joissa kehuttiin henkilökunnan terävää pelisilmää. Kommenteista päätellen kyseinen kauppaketju onkin erikoistunut huomioimaan lapsiperheet.

– Trader Joe'sin henkilökunta on sairaan mahtava, eräs kiljahti.

– Olin tuore äiti, kun kävin ensimmäistä kertaa Trader Joe’sissa. Kävelin poikani kanssa sisään, ja yksi kaupan työntekijöistä kertoi minulle, että saan valita kukkakimpun, jonka he ostavat minulle. Työntekijä kertoi tietävänsä, kuinka raskasta äitinä oleminen on, ja että ansaitsen kukat, toinen äiti ihaili ketjun henkilökunnan toimintaa.

– He (kaupan henkilökunta) ovat niin kilttejä kaikille lapsille. Siksi ajan kaupungin toiselta puolelta shoppaillakseni siellä, yksi äideistä ylisti.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Good Morning America, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja