Maisa Torppa täydensi laukkukokoelmaansa – luksuslaukulla hintaa nelinumeroinen summa

Maisa Torppa kieltää kolmannen osapuolen vaikutuksen eroon – toimittaja arvioi suhteen kariutumisen syitä 3:33
Maisa Torppa erosi viime syksynä pitkäaikaisesta puolisostaan Jari-Matti Latvalasta.

Julkkiskaunotar hemmottelee itseään arvokkailla käsilaukuilla.

Maisa Torpan Instagram-tilillä vilisee toinen toistaan upeimpia kuvia. Kaunottarella on useissa kuvissa kädessään luksuslaukku, kuten Chanel tai Gucci. Nyt Torppa täydensi laukkujen kirjoaan entisestään.

Hän julkaisi Instagram-tarinoissa kuvia ja videoita, joissa esittelee uutta laukkuaan.

– Unelma kävi toteen, Torppa kirjoitti kuvan yhteyteen lisäten koska mä voin -kuvatunnisteen.

Kuvassa komeileva laukku on Céline-merkkinen, brändin klassikkolaukku. Hintaa kyseisellä mallilla on 1 900 eurosta 2 250 euroon, väristä riippuen.

Torpan laukkukokoelmassa on useita merkkejä. Hänen käsipuolessaan on nähty muun muassa niin Chanelin kankainen laukku kuin merkin ikoninen laukku, jonka hinta koosta riippuen voi nousta peräti kymppitonneihin. 

Myös klassinen Louis Vuitton on nähty julkkiskaunottaren käsipuolessa.  Kyseisillä laukkumalleilla on hintaa noin 1 000 eurosta ylöspäin. 

Torppa omistaa eri malleja myös italialaismerkki Guccilta.

Torppa joutui viime viikolla kohun keskelle, kun Seiska uutisoi kaunottaren lähteneen hänen ja ex-miehensä häämatkalle uuden Mikko-miehensä kanssa. Lehden mukaan matkan maksoi Latvala. Rallikuski kuitenkin vahvisti MTV Uutisille, että hän ei osallistunut lainkaan Torpan ja hänen nykyisen miehensä matkakuluihin.

Lue myös:

    Uusimmat