Maisa Torppa tyrmäsi Seiskan väitteet lemmenlomasta – Jari-Matti Latvala vahvistaa ettei maksanut kohumatkaa

3:33
Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan ero oli syksyn puhutuimpia aiheita.

Maisa Torpan lomaili Thaimaan lämmössä viikon.

Julkkiskaunotar Maisa Torppa on ollut otsikoissa Thaimaan-matkansa vuoksi.

Uusin Seiska uutisoi, että matkan piti olla Torpan ja rallikuljettaja Jari-Matti Latvalan häämatka. Yhteinen loma kuitenkin peruuntui eron vuoksi.

MTV Uutisten tavoittama Torppa myöntää, että heidän piti lähteä Latvalan kanssa häämatkalle Thaimaahan. Lopulta Torpan matkaseurana olivat hänen uusi rakkaansa Mikko ja heidän yhteinen ystävänsä.

 – Meidän piti lähteä häämatkalle samaan kohteeseen, mutta eri alueelle ja toiseen hotelliin. Vaihdoin sen eron jälkeen määmatkaksi. Ihan viime hetkellä Mikko ja meidän ystävämme päätti lähteä mukaan, Torppa kommentoi.

Seiskan mukaan Latvala maksoi reissun ja Torpan nykyinen rakas maksoi ainoastaan nimen vaihdon lentolippuun. Torppa kielsi väitteet välittömästi Instagram-tilillään ja julkaisi matkadokumentteja tarinat-osiossa.

– Jokainen meistä maksoi omat kustannuksensa. Minut on lapsesta asti opetettu siihen, että toimeen tullaan itse ja eletään sen mukaan, mihin on varaa, Torppa kommentoi MTV Uutisille.

 – Olen siis maksanut lippuni itse ja hakenut palkatonta lomaa tätä varten.

 Torppa nautti lomastaan uuden rakkaansa kanssa.

 – Me loikoilimme, nukuimme päiväunia, söimme ja snorklasimme. Se oli ehkä paras loma ja seura ikinä, Torppa hehkuttaa.

Jari-Matti Latvala vahvistaa MTV Uutisille ettei Seiskan uutisointi siitä, että hän olisi maksanut entisen puolisonsa Torpan ja tämän uuden puolison Aasian matkan, pidä paikkansa. Latvala kertoo, että hän ja Torppa suunnittelivat yhteistä matkaa Krabille ennen kuin parin suhde kariutui. Latvalalla oli jo varattuna lentolippu kyseiseen matkakohteeseen, mutta hän peruutti lentonsa. 

Latvala kertoo, että hänellä on kyseisestä tapahtumasta olemassa dokumentteja ja todistusaineistoa. Kyse ei ole rallikuskin mukaan missään nimessä siitä, että lipusta olisi vain vaihdettu nimi. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja