Maisa Torppa julkaisi itsestään pysäyttävän kuvan sairaalasta – makaa sängyllä kasvomaski kasvoillaan: "Tämä on tän hetken realistinen tilanne"

Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo avoimesti elämästään MTV:n haastattelussa – tällaista on äitiys ja uusioperheen arki julkisuuden keskellä 13:12
Maisa Torppa MTV Uutisten erikoishaastattelussa.

Maisa Torppa kertoo Instagramissa joutuneensa sairaalaan. 

Lentoemäntänä työskentelevä julkkiskaunotar Maisa Torppa julkaisi tänään tiistaina (4.8.) Instagram-tilinsä Stories-osiossa itsestään pysäyttävän kuvan. Hän makaa kuvassa sairaalassa kasvomaski kasvoillaan ja sideharso kädessään. Päivitykset säilyvät Instagram Storiesissa 24 tuntia. 

– Tämä on tän hetken realistinen tilanne. En halua somessa valittaa tai aiheuttaa kenellekään negatiivista energiaa. Oon tällä hetkellä kuitenkin sairaalahoidossa. Päivitykset jää nyt hetkeksi pois, mutta kohti parempaa, Torppa kirjoittaa julkaisemansa sairaalakuvan yhteyteen. 

Vain hetkeä aiemmin kyseistä julkaisua Torppa julkaisi Storiesissa trailerivideon tulevasta Yökylässä Maria Veitola -ohjelmasta, jossa hänet tullaan näkemään

Torppa on julkaissut viimeksi Instagram Feedissä kuvan itsestään neljä päivää sitten, kun hän poseeraa lentokoneen edessä työunivormu päällään. 


Lue myös:

    Uusimmat