Madonna jakoi uutta tietoa viimekesäisestä tehohoidostaan – tämä oli hänen ensimmäinen sanansa nelipäiväisen kooman jälkeen

Rohkea show! – Madonna avasi kiertueensa komeasti Lontoossa 0:52
Madonna avasi Celebration-kiertueensa näyttävästi Lontoossa lokakuussa 2023.

Poptähti Madonna, 65, sai viime kesänä vakavan bakteeritulehduksen, jonka seurauksena hänet vaivutettiin neljäksi päiväksi koomaan.

Poptähti Madonna, 65, avautui Varietyn mukaan Los Angelesin konsertissaan 4. maaliskuuta siitä, miten hänet vaivutettiin viime kesänä koomaan neljäksi päiväksi vakavan bakteeritulehduksen seurauksena

– Oli outoa, kun en tuntenut, että minulla olisi ollut kaikki hallinnassa. Olen pudonnut monesti hevosen selästä ja murtanut monta luuta. Minulla on titaanilonkka. Tarkoitan, että lista jatkuu ja jatkuu, mutta mikään ei voi pysäyttää minua, Madonna kertoi konsertissaan. 

Madonna oli koomassa ja teho-osastolla useita päiviä kesäkuussa 2023. 

– Tänä kesänä koin yllätyksen. Sitä kutsutaan lähellä kuolemaa -kokemukseksi. Niin, enkä vitsaile. Se oli aika pelottavaa. En tietenkään tiennyt neljään päivään, koska olin keinotekoisessa koomassa. Mutta kun heräsin, ensimmäinen sanani oli ”ei”. Näin assistenttini kertoi minulle, Madonna kertoi konsertissaan. 

Madonna muisteli, että hän oli melko varma, että Jumala kysyi häntä tuolloin mukaansa ja hän oli vastannut tälle kieltävästi.

Konserttinsa aikana Madonna kiitti yleisössä ollutta lääkäri David Agusia huolenpidostaan koko toipumisen ajan. Myös hänen lapsensa auttoivat häntä jaksamaan. 

Madonnalla on yhteensä kuusi lasta: biologinen esikoistytär Lourdes Leon, 26, ja Rocco Richie, 22, sekä adoptiolapset David Banda, 17,  Mercy James, 16, ja 11-vuotiaat kaksoset Estere ja Stella

Lähde: US Weekly

Lue myös:

    Uusimmat