Madonnan suloiset kaksoset täyttivät 11 vuotta – poptähti jakoi hellyttävän muisteluvideon

Madonna esiintyy euroviisuissa 0:45
Madonna esiintyi Euroviisuissa vuonna 2019 – näin hän poseerasi tuolloin medialle.

Madonnan adoptoimat kaksoset Estere ja Stella täyttivät vuosia. 

Poptähti Madonnan  adoptoimat kaksoset Estere ja Stella täyttivät 11 vuotta. Madonna jakoi syntymäpäiväsankareista videon Instagramissa 26. elokuuta. Videolla näkyy kaksosten eri kasvuvaiheita. Videon loppupuolella toinen kaksosista toimii dj:nä ja toinen tanssii varsin näyttävin ja itsevarmoin ottein. 

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Madonna on lisännyt videon musiikiksi Gary Julesin kappaleen Mad world.

– On todellakin hullu maailma, jossa elämme. Ja missä olisimmekaan ilman lasten viattomuutta ja mielikuvitusta, joka muistuttaa meitä siitä, että taikuutta on kaikkialla ympärillämme ja kaikki on mahdollista?  Hyvää syntymäpäivää Estere ja Stella Mwale! Miten voitte olla jo 11-vuotiaita, Madonna kirjoitti videon yhteyteen.

Madonna sanoo lapsiaan maailman taianomaisimmiksi kaksosiksi. 

– Kun katson vanhempia videoita, joissa puhutte chichewaa (kieli) ja pidätte teejuhlia tai tanssitte transsin kaltaisessa ilossa, haluan itkeä. En koskaan unohda, kun tapasin teidät ensimmäisen kerran Machinjissa. Silmissänne oli koko maailma. Samalla tavalla pidämme teitä nyt lukittuna sydämiimme, Madonna kirjoitti. 

Madonnalla on myös adoptiopoika David Banda, 17, ja biologinen esikoistytär Lourdes Leon, 26. Hänellä on myös 22-vuotias poika Rocco Richie yhdessä elokuvaohjaaja Guy Richien kanssa sekä adoptiolapsi Mercy James, 16.

Lue myös:

    Uusimmat