Madonna avoimena sairastumisestaan: "On ihme, että olen vielä täällä"

Rohkea show! – Madonna avasi kiertueensa komeasti Lontoossa 0:52
Madonna avasi Celebration-maailmankiertueensa komeasti Lontoossa

Madonna on parhaillaan maailmankiertueella.

Popin kuningatar Madonna aloitti taannoin odotetun Celebration-maailmankiertueensa. Kiertue oli vähällä peruuntua, koska tähti joutui yllättäen sairaalahoitoon hengenvaarallisen bakteeritulehduksen takia. Nyt Madonna avautui kokemuksestaan Belgian konsertissaan.

– Alle neljä kuukautta sitten olin sairaalassa tajuttomana ja ihmiset ajattelivat, etten ehkä selviäisi, tähti kertoi konserttiyleisölle.

– On ihme, että olen vielä täällä. Jumala siunatkoon äitiäni, joka varmaankin vahtii minua ja sanoo: "Tyttö sinun ei ole aika vielä lähteä", Madonna jatkoi.

Madonna jatkoi puhettaan kertomalla äidistään, joka kuoli vuonna 1963 rintasyöpään laulajan ollessa vasta viisivuotias. Hän kertoi faneilleen tuntevansa empatiaa – ei kuolemaa, vaan äitiään kohtaan ja sitä kuinka yksinäiseksi hänen äitinsä tunsi olonsa tietäen, että ei tulisi selviämään syövästä.

– Itse sain toisen mahdollisuuden ja olen siitä hyvin kiitollinen, madonna sanoi

– Pakko myöntää, etten ole parhaimmillani, mutta en valita, koska olen elossa. Kiitos lapsilleni ja teille kaikesta rakkaudesta ja tuestanne, Madonna lopetti.

Supertähden sairastumisen takia osa Pohjois-Amerikan konserteista siirrettiin, mutta muutoin kiertueen on tarkoitus toteutua suunnitellusti. Celebration-Kiertue päättyy New Yorkiin, josta Madonna aikoinaan aloitteli uraansa 80-luvulla.

Lähde: Huffpost

Lue myös:

    Uusimmat