Madonna haastettiin oikeuteen konserttien myöhästymisestä

Fanit tuohtuivat konserttien myöhästyneistä alkamisajankohdista ja haastoivat poptähti Madonnan, Barclays Center -areenan ja Live Nationin oikeuteen.

Kaksi fania, Michael Fellows ja Jonathan Hadden, on haastanut poptähti Madonnan oikeuteen, koska he väittävät, että tämä on luvannut virheellisen konserttien alkamisajan, jota hän ei ole toistuvasti noudattanut.

New Yorkissa asuvat fanit syyttävät Madonnaa, Barclays Center -areenaa ja tapahtumajärjestäjä Live Nationia häikäilemättömistä, epäreiluista sekä harhaanjohtavista kaupallisista käytännöistä. Kanne saapui 17. tammikuuta Brooklynin liittovaltion tuomioistuimeen.

Madonnan joulukuussa New Yorkissa järjestämien kolmen Celebration-kiertueensa konsertin konserttiesitteessä ja promomateriaalissa sanottiin, että keikka alkaisi kello 20.30, mutta kuten kanteessa huomautetaan, keikat alkoivat vasta kello 22.30 jälkeen. Nyt fanit väittävät, että tämä on sopimusrikkomus.

Kanteen mukaan fanit väittävät, että heillä oli vain rajallinen mahdollisuus käyttää julkisia kulkuvälineitä ja yksityiset kuljetuskustannukset saattoivat kasvaa, koska Madonnan konsertti 13. joulukuuta päättyi vasta puolenyön jälkeen.

Kanteessa viitataan myös Madonnan 14. ja 16. joulukuuta pidettyjen keikkojen myöhäisiin alkamisaikoihin ja todetaan, että poptähdellä on pitkä historia saapua ja aloittaa konserttinsa myöhään. Kanteessa väitetään, että syytettyjen vastaajien toiminta ei ole vain sopimusrikkomus, vaan myös tahallista, väärää mainontaa ja harhaanjohtamista.

Madonnan ja Live Nationin edustajat eivät ole vastanneet Varietyn kommenttipyyntöön.

Madonna on perinteisesti ollut myöhässä keikoistaan ja esiintymisistään, ja kanteessa huomautetaan tästä kaavasta ja kirjoitetaan, että sitä on esiintynyt koko hänen vuoden 2016 Rebel Heart -kiertueensa, vuosien 2019–2020 Madame X -kiertueensa ja aiempien kiertueiden aikana, jolloin Madonna aloitti konserttinsa jatkuvasti yli kaksi tuntia myöhässä. Tämän historian vuoksi keskiviikkona nostetussa kanteessa haetaan ryhmäkanteen asemaa.

Madonnan nykyinen konserttikiertue siirrettiin viime heinäkuulta alkamaan joulukuussa, koska laulaja joutui sairaalaan kesäkuussa saamansa bakteeritulehduksen vuoksi. Hänen odotetaan päättävän kiertueensa Yhdysvaltain osuuden 15. huhtikuuta Texasissa.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat