Madison tajusi "puserostaan" jotain oleellista vasta neljän vuoden käytön jälkeen

Madison havahtui neljän vuoden jälkeen siihen, että oli käyttänyt erästä vaatekappalettaan täysin väärällä tavalla.

TikTok-käyttäjä jakoi parhaan ystävänsä Madison McGilliardin hulvattoman vaatemokan tilillään.  Käyttäjänimeä @teampierce käyttävä nainen jakoi videopalvelussa Madisonin kanssa käymänsä tekstiviestikeskustelun, jossa Madison kertoo havahtuneensa vuosien jälkeen erään vaatekappaleensa oikeaan käyttötarkoitukseen.

– Minulla on ollut tämä pusero yli neljä vuotta, ja tajuan vasta nyt, että se ei ole pusero, se on shortsihaalari, Madison kirjoitti ystävälleen havainnollistavien kuvien kera.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miten tuo on edes mahdollista?"

Madison tunnusti viesteissään, että väärinkäsitys ei suinkaan ollut estänyt naista käyttämästä vaatekappaletta.

–  Olen käyttänyt sitä useita kertoja. Puserona, Madison myönsi, mutta tunnusti turhautuneensa puseron monimutkaisuuteen.

– Miten tuo on edes mahdollista? ihmetteli ystävä täysin oikeutetusti.

Madison lähetti kuvan itsestään shortsihaalari puseronaan. Ystävä ei voinut kuin ihmetellä, mihin Madison oikein sai mahdutettua vyötärönsä.

– Laitoin sen vain toisesta lahkeesta. Joista en tiennyt, että ne olivat lahkeita, Madison selitti.

– En voi keksiä tätä päästäni. Ei siinä ole järkeä minunkaan mielestäni. Usko minua, Madison totesi ja kertoi luulleensa, että toinen lahje oli paitaan kuuluva "helmaosa".

Moni samastui mokaan

Videota on katsottu jo 1,7 miljoonaa kertaa, ja mon on ollut tyrmistynyt Madisonin neljän vuoden vaatemokasta. Toisaalta useat kommentoijat kertoivat mokailleensa itsekin vastaavalla tavalla.

– Käytin tuubitoppia kuutisen kertaa, ennen kuin tajusin, että se oli hame, tunnusti eräs.

– Minullakin on tuollainen. Se on eri värinen, mutta ostin sen puserona, enkä tajunnut, että se oli shortsihaalari, ennen kuin vuotta myöhemmin, kertoi toinen.

– Rakastan sitä, kuinka samaistuttavaa tämä on, naureskeli kolmas.

Videon viraalihuomion myötä Madisonilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin liittyä yleisön painostuksesta itsekin TikTokiin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat