Maajussille morsian -ohjelman juontaja Vappu Pimiä kuvailee kauden uusia maajusseja: "Hänet ottaisin viikoksi mukaani metsään"

15:47
Katso videolta kaikkien nejän maajussin esittelyt sekä juontaja Vappu Pimiän haastattelu.

Rakastetun Maajussille morsian -ohjelman tulevalla tuotantokaudella seurattavat maajussit esiteltiin maanantaina 24.8. Ohjelman juontaja Vappu Pimiä paljasti MTV Uutisille, että hän on löytänyt maajussien joukosta sielunsiskon. 

Odotettu Maajussille morsian -ohjelman neljä maajussi on nyt julkaistu. Tällä kaudella rakkautta etsimään lähtevät Kuusamossa asuva 36-vuotias Miia, Ranualla asuva Aleksi, 22, Multialla vaikuttava Jouni, 29, sekä 51-vuotias Heidi Kangasalalta.

Tällä kaudella ohjelmassa on historiallinen kokoonpano, sillä mukana on kaksi naista ja kaksi miestä. Aiemmilla kausilla mukana ohjelmassa ei ole koskaan ennen ollut kahta naista. Ohjelman juontaja Vappu Pimiä on mielissään tämän kauden kokoonpanosta. 

– Se, että meillä on nyt ennätysmäärä naisia mukana, on todella hieno juttu. Olen siitä erityisen iloinen. Aiempina kausina miehet eivät ole niin aktiivisesti kirjoittaneet, niin tämä indikoi nyt tosi hyvää, Pimiä kommentoi pressitilaisuudessa MTV Uutisten haastattelussa.

Pimiä paljastaa myös, että on päässyt kesän aikana tutustumaan maajussunelikkoon. Yksi maajusseista osoittautui jopa aivan sielunsiskoksi. 

– Nämä ovat aivan ihania ihmisiä. Aleksi on lähtenyt ihan itsekseen tekemään hommia ja hankkinut itse maatilansa. Jouni taas on oikea monitoimimies ja lupsakka luonteeltaan. Miasta on tullut minulle tämän kesän aikana ihan sielunsisko ja meillä synkkaa todella hyvin. Jos jonkun kanssa pitäisi lähteä viikoksi metsään, niin ottaisin Miian mukaani. Hän osaa kalastaa ja metsästää. Ihailen hänen taitojaan.

– Heidi on lähtenyt toteuttamaan omaa unelmaansa. Hänellä on akateeminen ammatti, mutta hän uskalsi jättää entiset työnsä ja lähteä kasvattamaan koiria, Vappu Pimiä kuvailee.

Videolla Vappu Pimiä paljastaa myös, että hän on päässyt tälläkin kaudella toimimaan amorin apulaisena.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja