Vappu Pimiä kertoo, kuinka suosikkisarja Maajussille morsian onnistuttiin kuvaamaan poikkeuksellisen kesän aikana: "Sitten se, kun ei voinut halata ketään..."

Vappu Pimiä iloitsee siitä, että Maajussille morsian saatiin kuvattua poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta.

Useiden pitkä odotus päättyy maanantaina 17. elokuuta, kun rakastettu ohjelma Maajussille morsian palaa MTV3-kanavalla uuden kauden jaksoin. Kauden ensimmäisessä jaksossa nähdään kertaalleen kahdeksan maajussin esittelyjakso, joista neljä valikoituu lopulta etsimään rakkautta. 

Ohjelman juontaa jälleen tuttuun tapaan maajussien rakkauden lähettiläs Vappu Pimiä. Juontajan mukaan tuoreen kauden kuvaukset saatiin kesän osalta onnistuneesti purkkiin huolimatta koronapandemian aiheuttamista muutoksista sekä haasteista. 

– Maajussien kuvaukset viivästyivät kolmella viikolla koronan takia, eli aikataulut muokkaantuivat siinä matkalla ja me kuvasimme paljon pidemmälle kesään kuin normaalisti. 

Poikkeuksellinen tilanne aiheutti muutenkin erilaisia järjestelyjä kuvausten aiempiin normaaleihin käytäntöihin. Pimiän mukaan kaikkien turvallisuudesta pidettiin erittäin tarkasti huolta kuvausten aikana. 

– Ennen kuvauksia tuli jo hyvin tarkat, selkeät ohjeet sähköpostiin, että miten tulee toimia. Kuvauksissa käsidesiä ja kasvomaskeja oli tarjolla. Minä olin siellä esiintyjänä käytännössä ainoa, joka oli jussien lisäksi ilman maskeja kuvauksissa. 

Pimiä harmittelee tilanteesta johtuen sitä, ettei hän päässyt tutustumaan kaikkin kahdeksaan maajussiin samalla tavalla, kuin hänellä on ennen ollut tapana, sillä samoissa tiloissa oleminen pyrittiin rajaamaan minimiin. 

– Sitten se, kun ei voinut halata ketään, niin sekin oli ihan kamalaa, kun olen aina halannut kaikkia. Niin noudatettiin kyllä ohjeita tosi tarkasti. 

Juontaja iloitsee erityisesti siitä, että ohjelma pystyttiin tänäkin vuonna tekemään huolimatta maailmanjärjestyksen uusiksi laittaneesta poikkeustilanteesta. 

– Kyllähän se tuntuu olevan monille semmoinen syksyn aloitus, tämä Maajussille morsiamen startti. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaina 17. elokuuta kello 20!

Lue myös:

    Uusimmat