Maajussille morsian -tähdet julkistetiin! Ohjelmassa seurataan historiallista kokoonpanoa – juontaja Vappu Pimiä: "Olen siitä erityisen iloinen"

5:54
Katso videolta, ketkä ovat uudet maajussit ja maajussittaret – jännittäviä juonenkäänteitä luvassa jo tänä iltana

Rakastetun Maajussille morsian -ohjelman tulevalla tuotantokaudella seurattavat maajussit esiteltiin medialle maanantaina 24.8. kello 14 alkaen. MTV Uutiset näytti tilaisuuden suorana lähetyksenä. 

Odotettu Maajussille morsian -ohjelma starttasi 13. kautensa MTV3-kanavalla jo viime viikon maanantaina 17.8. 

Tositarkoituksella itselleen kumppania etsivät kahdeksan maajussia, joista neljän tarinaa sarjassa lähdetään seuraamaan.

Nämä neljä maajussia julkistettiin tänään maanantaina 24.8. MTV Uutiset Livessä. Katso videolta kaikkien nejän maajussin esittelyt sekä juontaja Vappu Pimiän haastattelu.

Tällä kaudella ohjelmassa on historiallinen kokoonpano, sillä mukana on kaksi naista ja kaksi miestä. Aiemmilla kausilla mukana ohjelmassa ei ole koskaan ennen ollut kahta naista. 

– Se, että meillä on nyt ennätysmäärä naisia mukana, on todella hieno juttu. Olen siitä erityisen iloinen. Aiempina kausina miehet eivät ole niin aktiivisesti kirjoittaneet, niin tämä indikoi nyt tosi hyvää, Pimiä kommentoi pressitilaisuudessa MTV Uutisten haastattelussa.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja