Mainos

Maajussi-Aino olisi valmis rakkauteen: "Keväällä tuntuu, että voisi rakastua vaikka puhelinpylvääseen"

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tavataan Aino, joka kaipaa kovasti elämänkumppania rinnalleen. 

VIDEO: Maajussi-Mauno listaa naiskriteerinsä: "Toivoisin normaalipainoista naista"

Maajussille morsian -ohjelman 11. kausi on alkanut, ja neljä rohkeaa maajussia on valikoitunut mukaan rakkauden löytämisen matkalle. Amoria kaudella avittaa tuttuun tapaan juontaja Vappu Pimiä.

Ohjelmaan valikoitui rakkautta etsii seuraava nelikko: MaunoTuomoAntti-Jussi sekä Ilmari. Joukon ulkopuolelle jäi ravihevosia kasvattava maajussi-Aino, joka kertoo olevansa enemmän kuin valmis rakkauteen. 

– Kevät on pahaa aikaa. Keväällä tuntuu, että voisi rakastua vaikka puhelinpylvääseen. 

Kun Vappu saapuu Ainon luokse kirjeiden kanssa, maajussi myöntää, että häntä jännittää erittäin paljon. Kirjeiden joukossa on kuin onkin Ainon toivomia ajatuksella tehtyjä tekstejä, joiden joukossa on jopa yksi videotervehdys. 

Vaikka Aino ei päässyt mukaan ohjelmaan, hän kertoo uskaltavansa ehkä nyt lähteä itse rohkeammin katsomaan, mitä maailmalla ja uusilla ihmisillä on hänelle tarjota. 

– Kyllähän sitä tietysti ajattelee, että olisihan se ollut kiva, että ihmiset olisivat uskaltaneet enemmän ottaa yhteyttä, mutta sitten taas toisaalta ehkä pystyn itse lähteä tästä nyt katselemaan. 

– Kyllähän tuolla on ihmisiä. Tämän jälkeen hekin tietävät, missä minä olen. Että periaatteessa se odottelutaktiikka voisi toimia, mutta luulen, että nyt jonkin aikaa kokeilen jotain vähän dynaamisempaa. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja