Maajussi-Victoria julkaisi tummanpuhuvia kuvia – seuraajilta hämmästyneitä kommentteja: "En meinannut tuntea"

7:26
Maajussipari Victoria ja Victor olivat itsenäisyyspäivänä ensimmäisessä suorassa yhteishaastattelussa MTV Uutisten Linnan etkot -lähetyksessä.

Maajussi-Victoria jakaa Instagramissa näyttäviä kuvia itsestään. Nyt julkaistuissa kuvissa hän näyttää itsestään erilaisen puolen seuraajilleen.

Maajussille morsian -ohjelmassa viime kaudella mukana ollut Victoria jakaa Instagramissa omaksi ja seuraajiensa iloksi näyttäviä valokuvia itsestään. Valokuvaaja Mikko Virtanen on ottanut Victoriasta useita kuvia. Tällä kertaa Victoria esittelee seuraajilleen otoksia, jotka ovat täysin erilaisia, mitä hänestä on yleensä nähty. 

– Käytiin @mikvisuals kanssa tuossa aiemmin kuvailemassa vähän eri tyylistä kuvaa mitä ennen. Ei varmaan olekertaakaan kuvattu koko settiä vakavalla naamalla. Mutta tällä kertaa en yhdessäkään kuvassa saanut hymyillä niin en sitten hymyillyt, Victoria kirjoittaa. 

Jos et näe kuvia, voit katsoa ne täältä.

Hän on saanut seuraajiltaan hämmästyneitä kommentteja. 

– En meinannut tuntea, kun olet niin totinen. Mutta kaunis olet myös totisena, eräs seuraaja kehuu. 

– Wau! Huippumallin huippukuvat, toinen komppaa. 

Victorialle kävi onnekkaasti Maajussille morsian -ohjelmassa. Hän löysi nykyisen seurustelukumppaninsa Victorin ohjelman kautta.

Pariskunnan joulunalusviikkoa siivittivät ikävät uutiset. Victorian molemmat koirat olivat joutuneet eläinlääkäriin. Toinen koirista oli jouduttu leikkaamaan ja toinen oli ollut hetken aikaa tarkkailussa hetkellisen voinnin romahtamisen vuoksi.

Victor asuu tällä hetkellä vähän siellä täällä, eli pari elää käytännössä yhä etäsuhteessa.

– Joulun jälkeen Victor lähtee taas Ahvenanmaalle töihin ja minulla alkaa jo noin seitsemän viikon kuluttua taimien kasvatus, mikä tarkoittaa sitä, että olen kiinni niissä hommissa, puutarhamyymälää Laitilassa pyörittävä Victoria kertoi ennen joulua MTV Uutisille. 

Maajussille morsian -kausi katsottavissa yhä MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja