Vappu Pimiä ikuisti maagisia kuvia – "Olipa ihana päätös viikonlopulle!"

Vappu Pimiä tuli mökkinsä saunasta ulos ja näki taivaalla revontulia.

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä ikuisti näyttävät revontulet kameraansa viikonloppuna. Pimiä julkaisi Instagram-tilillään kolme kuvaa, jotka hän on ottanut perheen mökin pihasta Salosta.

Pimiä kirjoittaa, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän näki revontulia taivaalla.

– Just kun olin työkeikalla Saariselällä, niin osa työryhmästä oli nähnyt ja minä en osunut paikalle. Oon niin pitkään toivonut että näkisin niitä ja äsken tulin mökillä saunasta ja kas, taivas näytti tältä! Aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan. Olipa ihana päätös viikonlopulle!

Kaikki kuvat näe klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pimiä oli viime viikolla kuvaamassa Saariselällä Maajussille morsian maailmalla -ohjelmaa, joka on Maajussille morsian -suosikkiohjelman sisarsarja.

Tällä kertaa maajussit asuvat ympäri Eurooppaa ja mukana on myös yksi suomenruotsalainen maajussitar. Suomi ja suomalaiset ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen kaikkiin sarjan henkilöihin.

Pimiä juontaa myös Maajussille morsian -ohjelmaa, ja 15. tuotantokauden uudet maajussit esiteltiin viime viikolla. Mukana rakkautta etsimässä tällä tuotantokaudella on neljä naista ja neljä miestä.

Uuden tuotantokauden maajussit ovat iältään 23-40-vuotiaita ja maatiloja löytyy ympäri Suomea. 

MTV Uutisten raati ruoti uudet, rakkautta etsivät maajussit: "Nyt on aktiivista porukkaa"

Uudet maajussit ovat täällä – perkasimme, millainen porukka etsii nyt rakkautta 15:01


Lue myös:

    Uusimmat