Maajussi-Victorian ja Victorin arkea ovat siivittäneet surulliset tapahtumat: "Meille tulee vähän erilainen joulu"

Maajussipari Victoria ja Victor ensimmäisessä suorassa yhteishaastattelussa 7:26
Maajussipari Victoria ja Victor olivat itsenäisyyspäivänä ensimmäisessä suorassa yhteishaastattelussa MTV Uutisten Linnan etkot -lähetyksessä.

Maajussi-Victorian arkea ovat siivittäneet viime aikoina surulliset uutiset. Victor on ollut naisen tukena ja apuna. 

Maajussille morsian -ohjelmassa toisensa löytäneet maajussi-Victoria ja Victor viettävät ensimmäistä yhteistä jouluaan. Jouluun rauhoittuminen ei ole vielä täysin onnistunut, sillä Victorian molemmat koirat sairastuivat yhtä aikaa kuluneella viikolla. 

– Olen juuri nytkin matkalla eläinlääkäriin Helsinkiin hakemaan toista koiraani leikkauksesta, Victoria kertoi torstaina MTV Uutisille. 

– Meille tulee siis vähän erilainen joulu.

Hänen kääpiövillakoiralleen jouduttiin tekemään alkuviikosta lonkkaproteesi, sillä koiran jalka meni niin pahasti sijoiltaan. 

– Sillä on edessään nyt puolen vuoden toipuminen. Kyseessä on koirille harvinainen toimenpide. 

Toisen jo iäkkäämmän, 13-vuotiaan koiran kohdalla Victoria ja Victor olivat jo valmistautuneet pahimpaan, kun sen kunto romahti äkillisesti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Koira sai kuitenkin eläinlääkärissä hoitoa ja sen tila on tällä hetkellä vakaa. 

– Valvoin hänen kanssaan koko yön ja itkin, että nytkö joudumme siitä luopumaan. Se kuitenkin pääsi kotiin eläinlääkäristä ja nyt toivomme, että sekin toipuisi pian. Elämämme on siis pyörinyt aika paljon nyt koirien ympärillä, Victoria kertoo. 

Hän on kiitollinen Victorille tämän avusta ja tuesta. Victor on pitänyt koirista huolta silloin, kun Victorian on pitänyt olla töissään kiinni. 

– Hän pystyy tekemään onneksi etänäkin töitä, Victoria kertoo. 

Pariskunta toivoo, että he pääsevät pian rauhoittumaan joulun viettoon. Jos kaikki menee hyvin, on heillä edessään hyvin perinteinen joulu. 

– Teemme joulupuurot aattoaamuna ja menemme joulusaunaan. Sen jälkeen menemme minun vanhempieni luokse ja avaamme siellä lahjat. Victor viettää joulun kanssamme. 

Kaksikko ei ole vielä kunnolla päässyt viettämään tavallista arkea yhdessä, mutta näkevät aina kun pystyvät. Ohjelman kuvausten aikaan Victor asusteli Ahvenanmaalla, mutta sittemmin hän on muuttanut mantereelle. Victor asuu tällä hetkellä vähän siellä täällä, eli pari elää käytännössä yhä etäsuhteessa.

– Joulun jälkeen Victor lähtee taas Ahvenanmaalle töihin ja minulla alkaa jo noin seitsemän viikon kuluttua taimien kasvatus, mikä tarkoittaa sitä, että olen kiinni niissä hommissa, puutarhamyymälää Laitilassa pyörittävä Victoria kertoo. 

Pitkään sinkkuna ennen Victorin tapaamista ollut Victoria kertoo, että etäsuhde on toiminut hyvin eikä yhteenmuutosta ole vielä juteltu. 

– Etäsuhde on meille toimiva ratkaisu. Olemme molemmat sellaisia, että haluamme edetä rauhassa. Minäkin ahdistun helposti, jos tulee liian nopeasti kaikkea. Olin ollut melkein neljä vuotta sinkkuna ennen tätä suhdetta, niin siinä ehti jo tottua yksin elämiseen. 

Victorialla on kaksi lasta, 11-vuotias tyttö ja 9-vuotias poika. Hän haluaa ottaa myös lapsensa huomioon uudenlaisessa elämänvaiheessaan. 

– Heitäkin pitää ajatella tässä kaikessa. Haluan oppia tuntemaan Victorin itse hyvin ennen kuin tuon hänet isosti lasteni elämään, Victoria kertoo. 

Maajussipari Victoria ja Victor olivat itsenäisyyspäivänä ensimmäisessä suorassa yhteishaastattelussa MTV Uutisten Linnan etkot -lähetyksessä. Videolla he kertovat muun muassa yhteisestä Balin reissustaan. 

Maajussille morsian -kausi katsottavissa yhä MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat