22-vuotias maajussi-Aleksi on valmis löytämään elämänsä rakkauden – tämä piirre naisessa kuitenkin laittaa miehen liinat kiinni: "Et voi kahlita toista"

6:03
Tutustu maajussi-Aleksiin!

Maajussi-Aleksi ei halua enää kokea särkynyttä sydäntä.

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit ovat nyt julkaistu. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

22-vuotias maajussi-Aleksi myöntää päätyneensä ohjelmaan mukaan puolittaisen vitsin kautta, kun eräs miehen ystävistä oli ilmoittanut maajussin mukaan. Kun kutsu ohjelmaan tulikin, hän mietti, että kortti kannattaa kuitenkin katsoa. 

Aleksi on nimittäin sitä mieltä, että hän olisi valmis löytämään elämänsä rakkauden. 

 –Tässä on kuitenkin aika paljon yksin ja elelee, niin tuntuu siltä, että jotain puuttuisi. Aika sosiaalinen ihminen olen ja en ole mikään yksineläjä. Välillä tule se yksinäisyydentunne, niin olisihan se mahtavaa, kun meitä kaksi tässä olisi. 

Maajussilla on takanaan kertomansa mukaan lyhyitä suhteita, jotka ovat kestäneet keskimäärin kuukauden tai pari. Nyt Aleksi olisi kuitenkin valmis vakavaan suhteeseen. 

– On sellainen olo, ettei jaksaisi enää säätää. Että kyllä haluaisin löytää jotain pysyvämpää. Tullut näitä sydänsuruja koettua ihan tarpeeksi. Niitä ei tarvitsisi enää tulla. 

Aleksin jalat alta veisi nainen, joka uskaltaa rehellisesti olla oma itsensä ja sanoa mielipiteensä. Lisäksi Aleksin unelmien nainen on sosiaalinen ja välittää muista ihmisistä. 

– Itse olen tosi sosiaalinen, paljon on kavereita ja tykkään puhua asioista sekä olen myös vähän herkkä ihminen välillä. 

– Silloin kun kemiat kohtaa, kun se tuohon naaman eteen läpsähtää, niin ei siinä sitten ole mitään sanomista. Se on toisaalta niin monen asian summa, ettei osaa sillä tavalla määritellä. 

Sen sijaan nainen, joka valittaa koko ajan, ei olisi lainkaan Aleksin mieleen. Toinen asia, mikä miestä ei miellytä, on liiallinen mustasukkaisuus. 

– Toiselle pitää antaa tilaa, niin et voi kahlita toista. Jos toinen haluaa jonnekin mennä tai haluaa hetken olla yksikseen, niin sen pitäisi olla ihan ok. 

Aleksi toivoo löytävänsä kumppanin, kenen kanssa pyörittää yhdessä maatilallisen arkea. Hän ei kuitenkaan vaadi, että tulevan kumppanin tarvitsisi olla mukana maatilan töissä, mikäli oma ura on toisaalla. 

Olisi kuitenkin mukavaa, mikäli tuleva kumppani olisi spontaani ja valmis esimerkiksi lähtemään lyhyellä varoitusajalla yhteisille reissuille. Aleksi kertoo haaveilevansa tulevaisuudessa perheestä, mutta vielä ei kuitenkaan ole sen aika. 

– Kun on näin nuori vielä, niin haluttaisi nähdä vähän maailmaa. Nuoruus riehua ensin alta pois, sanotaan näin. Sitten perhettä joskus, kun tilanne sen sallii. Mutta itsestäni ainakin tuntuu, ettei vielä tässä vaiheessa. 

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020. Maajussille morsian -esittelyjakso katsottavissa mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja