Saiko joku maajusseista sydämesi sykkimään? Kirjoita maajussille!

Tutustu tästä uusiin maajusseihin! 2:00
Tutustu videolta kahdeksaan uuteen maajussiehdokkaaseen.

Saiko joku maajusseista sydämesi sykkimään? Kirjoita maajussille nyt!

MTV:n Maajussille morsiamen 16. kaudella uudet maajussit ja maajussittaret lähtevät rohkeasti kumppanin etsintään. Kausi starttaa maanantaina 13.3. esittelyjaksolla, joka saapuu MTV Katsomoon jo vuorokauden vaihtuessa ja esitetään MTV3-kanavalla kello 20 alkaen.

Maajusseista kolme on naisia ja viisi miehiä, ikähaarukaltaan 26-54-vuotiaita. Heidän tiloillaan hoidetaan lypsykarjaa, lampaita ja hevosia ja kasvatetaan viljaa, kaalia ja mansikkaa. Mukana on niin useammassa polvessa tilasta vastaavia kuin tilan hoitoon vasta totuttelevia. Suomen kartta on jälleen katettu tiloilla, joista pohjoisin sijaitsee Simojoella ja eteläisin Nurmijärvellä.

Kaikilla on haussa elämänkumppani jakamaan arkea ja haaveilemaan yhteisestä tulevaisuudesta. Kaupunkiin ei ole kukaan maajusseista muutamassa, joten tulevan kumppanin tulisi arvostaa maaseudun rauhaa ja tilan elämää.  

Maajussien matkaa seuraa juontaja Vappu Pimiä, jolle tuleva Maajussille morsian -kausi on jo seitsemäs.

– On mahtavaa lähteä etsimään jälleen maajusseille sitä loppuelämän rakkautta. Viime kauden onnistumiset antavat uskoa siihen, että kaikille on olemassa se oikea ja sen etsimisessä on suuri ilo olla osallisena. Tämän kauden maajussit ja maajussittaret ovat jälleen matkassa avoimin sydämin ja mielin. Osalla on haaveissa perheen perustaminen ja osa etsii tasavertaista ja onnellista suhdetta. Odotan innolla mitä tällä kaudella tapahtuu, ja uskon rakkauden voittavan, Vappu Pimiä kertoo.

Maajussille morsian -sarjan 16. tuotantokausi esitetään MTV:llä syksyllä 2023. 

Kirjoita maajussille sähköisesti 14.4.2023 mennessä. Mikäli haluat sittenkin lähettää käsinkirjoitetun kirjeen, lähetä se 6.4.2023 mennessä postilla!

Maajussille morsian -esittelyjakso MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaina 13.3. klo 20 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat