Maajussi-Pinja linjaa, mikä miehessä on täysi turn off: "Ikävä kyllä minun on heivattava listalta..."

Pinja etsii rakkautta Maajussille morsian -ohjelmassa 3:01
Katso videolta, miltä näyttää Pinjan tilalla!

Maajussille morsian -ohjelmassa rakkautta etsivä maajussi-Pinja on emännöinyt tilaansa sukupolvenvaihdoksen jälkeen muutaman vuoden ajan.

Maajussille morsian -ohjelma tulee jälleen kahdeksan rakkaudennälkäisen maajussin voimin, jotka etsivät tulevalla tuotantokaudella tuttuun tapaan rinnalleen puolisoa. Parisuhdetta etsivien maajussien joukossa on maajussi-Pinja, 35, joka omistaa maatilan Kärkölässä. Vanhemmiltaan Pinja otti sukutilan haltuunsa vuonna 2021, ja sillä on varsin pitkä historia: tilalla on viljelty 1500-luvulta lähtien ja Pinjan suvussa tila on ollut 1800-luvun lopulta lähtien. 

Pinja on ammatiltaan eläinlääkäri, ja teki näitä töitä tilansa sukupolvenvaihdokseen asti. Maajussi kertoo MTV Uutisille, että eniten häntä tällä hetkellä työllistävät ympärivuotisesti tilan lampaat. Suunnitelmissa on kuitenkin vielä jatkaa opintoja eläinlääkärinä.

– Se (ammatti) tulee tavalla tai toisella nyt tietysti olemaan tässä kylkiäisenä. 

Maajussille morsian -ohjelma on Pinjan mukaan ollut hänen kaveriporukansa puheenaihe jo vuosia siinä mielessä, että Pinjaa on maalailtu ystävien kesken hyväksi osallistujaksi ohjelmaan. Lopulta Pinja päätti repäistä, näyttää kavereilleen mallia heittäytymisestä ja hakea mukaan ohjelmaan. 

Pinjalla on taustalla kaksi vakavampaa parisuhdetta sekä muutamia lyhyempiä seurustelusuhteita. Hänen ensimmäinen vakava suhteensa kesti kahdeksan vuotta, mutta hän ja entinen puoliso ajautuivat lopulta erilleen elämän kuljettaessa eteenpäin. Jälkimmäinen vakava suhde kesti reilut pari vuotta. 

Nyt Pinja haluaisi löytää rinnalleen hyväsydämisen miehen, josta huokuu lämpö ja ystävällisyys. 

– Luotettavuus, rehellisyys, pitkäjänteisyys. Semmoinen, että haluaa panostaa ja tavallaan opetella olemaan mahdollisimman hyvä ihminen parisuhteessa. 

– Vaikka olisi jotain vastoinkäymisiä tai joku piirre toisessa ärsyttäisi, tai ei ymmärtäisi jotain, niin haluaisi oppia tuntemaan sen toisen ja hyväksyä sen. Haluaisi olla nimenomaan minun kanssani. 

Erityisesti Pinjaa sytyttävät hyvät käytöstavat ja se, kuinka mies kohtelee muita ihmisiä. Komean ulkonäön sijaan ehdottomasti tärkeämpää Pinjalle on se, millainen mies kuoren alta löytyy. 

– Että onko siellä sellaista sisäistä kauneutta, ettei ole mikään egoistinen, huonokäytöksinen "minä minä" -tyyppi, vaan ottaa muut huomioon. 

Pinjalla on myös selkeä kanta siihen, mitä hän ei mieheltä siedä. 

– Tupakointi. Ja ikävä kyllä minun on heivattava listalta myös nuuskan käyttäjät.

– Myös se, että olisi ihan sivistymätön, jotenkin takapajuinen ja töykeä ihminen, se olisi todellinen turn off. 

Maajussi toivoisi, että tuleva parisuhde johtaisi myös jonain päivänä yhteen muuttoon. Tulevan kumppanin pitäisi siis viihtyä maalla, mutta toisaalta olisi mukavaa, jos toinen olisi kiinnostunut myös vaikkapa matkustelemaan yhdessä. Pinja kuvailee, että kumppani vastaisi hänen kaipuunsa omaan perheeseen, johon eivät hänen valinnastaan kuulu omat lapset. 

Pinja on aiemmin ollut tilanteessa, jossa hänen kumppanillaan on ollut entuudestaan omia lapsia, ja hän on itse kasvanut uusioperheessä. Hän kertoo tietävänsä haasteet, joita tilanteeseen voi liittyä, mutta se ei kuitenkaan olisi hänelle ehdoton ei. Omista lapsista Pinja ei kuitenkaan haaveile. 

– Jos haluaa lapsia, niin mielestäni on ehdottomasti sitten parempi, että se kumppani on jo ne lapset hankkinut, koska minun kanssani niitä ei sitten tulisi. 

Maajussille morsian -sarjan 16. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2023. 

Lue myös:

    Uusimmat