Maajussi-pari Victoria ja Victor paljastavat – näin he reagoivat, kun näkivät Victoriaan palavasti ihastuneen Aleksin katkeran reaktion

1:37
Katso videolta: maajussi-Victoria ja Victor-rakas ensimmäisessä yhteishaastattelussaan – näin sujui ensimmäinen yhteinen syksy

Maajussipari Victoria ja Victor ensimmäistä kertaa yhteishaastattelussa suorassa lähetyksessä.  

Maajussille morsian-ohjelmassa toisensa löytäneet Victoria ja Victor vierailivat MTV Uutiset Liven itsenäisyyspäivän juhlalähetyksessä ja kertoivat, kuinka heillä nykyään menee. Ohjelman kuvausten aikaan Victor asusteli Ahvenanmaalla, mutta sittemmin hän on muuttanut mantereelle. Victor kertoi asuvansa tällä hetkellä vähän siellä täällä, eli pari elää käytännössä yhä etäsuhteessa.

Victoria valitsi kolmesta ehdokkaistaan Victorin. Ohjelman kuvausten jälkeen he ovat viettäneet aikaa yhdessä aina kun se aikatauluihin sopii. Pari oli myös yhteisellä kahden viikon lomareissulla Balilla. Riitoja matkan aikaan ei tullut kaksikon mukaan kertaakaan. 

Maajussille morsian -ohjelmassa Victorialla oli myös toinen varteen otettava puolisoehdokas Aleksi, jolle maajussin päätös farmiviikkojen päätteeksi oli selkeästi iso pettymys. Victoria ja Victor kertovat, että olivat hieman järkyttyneitä, kun näkivät myöhemmin televisiosta Aleksin suivaantuneen reaktion päätökseen. 


– Se oli vähän joo yllättävää, Victor mietti. 

– Kyllä mä nyt ajattelin, että hän pettyy, mutta että niin pahasti... Victoria puolestaan kertoi.

Victor kertoi, että hänellä ja Victorian muilla sulhasehdokkailla on keskenään yhteinen Whatsapp-ryhmä, jonka kautta miehet pitävät toisiinsa toisinaan yhteyttä. 

– Minun puolestani ainakin ihan hyvät ja rennot fiilikset.

Katso koko pariskunnan haastattelu alapuolelta.

7:26

Live-ankkuri-LEO-UUSI LIVE
Seuraa tästä MTV Uutiset Liven itsenäisyyspäivän juhlalähetystä Hotel Kämpistä Linnan juhliin.    

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja