Maajussi-Mauno listaa jälleen kerran tiukat naiskriteerinsä: "Äärimmäisen fiksu"

Maajussi-Mauno ei peittele kriteereitään tulevaa puolisoaan kohtaan. 

Maajussille morsian -ohjelmassa on päästy viettämään farmiviikkoa ja neljä maajussia saavat viimein tilaisuuden kahdenkeskiseen aikaan morsianehdokkaidensa kanssa. 

Farmiviikon ensimmäisenä päivänä maajussi-Mauno vie treffeille Saritan. Kaksikon päivä sujuu mäkiautoilun sekä yhteisen lounaan merkeissä. 

Lounaalla Sarita tiedustelee Maunolta, mitä hän toivoo parisuhteelta sekä millaista naista mies etsii. Mauno tuli tunnetuksi jo kevään esittelyjaksossa tiukkojen kriteeriensä perusteella. Hän vastaa morsianehdokkaalleenkin kysymykseen rehellisesti. 

– Toivoisin, että sillä naisella olisi aika paljon samanlaisia kiinnostuksen kohteita kuin minulla. Paljon liikuntaa, urheiluun liittyviä juttuja. Sen kanssa pystyy keskustelemaan paljon, äärimmäisen fiksu, jopa sillä tavalla enemmän ehkä lukenutkin, Mauno listaa. 

– Tai siis silleen enemmän fiksu kuin minä, kun minusta tuntuu että olen vähän sellainen, että aina takeltelen sanoissani ja muuta.

Mauno pohtii, että hän näkee sopivan kumppanin olevan kuin kaunis instrumentti. 

– Silloin, kun se henkilö on oikea, niin saan oikeasti sen äänen sieltä ulos ja se on semmoinen, että molemmat toimii hyvin, eikä ole yhtään vaikeaa se homma.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat