Morsianehdokkaalta poikkeuksellisen suora avautuminen maajussista: "Matti etsii itselleen kokkia ja piikaa"

1:21
Morsianehdokas iskii tiskiin suorat sanat maajussi-Matista

Maajussi-Matin morsianehdokas Sirpa ei koe olevansa Matille sopivin puolisoehdokas.

Maajussille morsian -ohjelmassa farmiviikot lähestyvät loppuaan kohti, mutta maajussit pääsevät viettämään kolmannen ja viimeisen treffipäivän puolisoehdokkaidensa kanssa. 

Tunteita herättäneen melontareissun jälkeen maajussi-Matti ja Sirpa suuntaavat yhteiselle lounaalle. Matti tiedustelee Sirpalta, että mitä tämä haluaisi tietää maajussista. Sirpalla on tiukka kysymys valmiina. 

– Miten sie et oo muijaa löytänyt, Sirpa tiedustelee. 

Matti vastaa etsivännän olevan toden totta käynnissä. Sirpa ihmettelee, miten Matti ei ole löytänyt rinnalleen puolisoa esimerkiksi tansseista, joita hän harrastaa. 

Maajussi kertoo etsivänsä pitkäaikaista suhdetta, jollaista ei tanssilavoilla ole ollut näköpiirissä. 

– Siellä on se elämänmeno tanssilavalla sellaista, että monenteen kiertoon tulee kukakin siellä. Se on vähän sellaista, vuosikymmeniä kun on käynyt, niin näkee, että ne menee ja tulee ja suhde ei pysy millään, Matti analysoi. 

Treffien jälkeen Sirpa kertoo kameroille oman mielipiteensä, jonka myötä on melko selvää, ettei Sirpa itse koe olevansa Matille sopiva puolisoehdokas. 

– Mie vähän luulen, että Matti etsii itselleen kokkia ja piikaa. Mie en mahdu siihen muottiin, miun elämä on paljon enemmän kuin se. Se on miulle erittäin tärkeää, että pystyn pitämään oman itsenäisyyteni, omat työni ja omat kuvioni, Sirpa linjaa. 

Miten keskustelu eteni ja mitä Sirpa todella ajattelee maajussi-Matista? Sen näet yllä olevalta videolta. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja