Maajussi-Mauno avautuu yksinäisyydestä: "Siinä hetkessä pystyn ehkä unohtamaan sen etten ole parisuhteessa"

Ennen suurta valintaansa farmiviikon suhteen Maajussille morsian -ohjelman maajussit pääsivät tapaamaan parisuhdeterapeutin.

Maajussille morsian -ohjelman treffiviikonloppu on tulossa päätökseensä, ja maajussien on tehtävä päätös siitä, ketkä morsianehdokkaat saavat kutsun farmiviikkoa viettämään. 

Ennen suurta päätöstään maajussit saavat tavata parisuhdeterapeutti Elina Tanskasen. Tavatessaan maajussi-Maunon Tanskanen tiedustelee tältä, millaista kumppania mies tällä hetkellä hakee. 

– Haen kestävää parisuhdetta siinä mielessä, että minulla olisi koko ajan siinä joku toinen. Vietän arkeani aika paljon yksin. Tosi paljon.

Maunolla on entisen puolisonsa kanssa kaksi tytärtä, jotka ovat isänsä luona vuoroviikoin. Mauno kertoo tekevänsä paljon kaikenlaisia asioita lastensa kanssa. 

– Siinä hetkessä pystyn ehkä oikeasti unohtamaan sen, että en ole parisuhteessa. 

– Mutta sitten taas joka toinen viikko on se tilanne, että olen yksin. Aika paljon paikkaan sitä sillä, että olen salilla, kulutan itseni ihan väsyneeksi ja menen nukkumaan. 

Mauno kertoo erityisesti toivovansa sellaista kumppania, jonka kanssa hän pystyisi tekemään paljon asioita ja harrastamaan.

– Jos joku tekisi niitä samoja juttuja kanssani ja olisi jakamassa sitä, se olisi mitä haluaisin.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat