Maajussi-Kallen maatilan sisustus lyö morsianehdokkaat ällikällä: "Ihan järkyttävän hieno"

Maajussi-Kallen maatila tekee vaikutuksen kolmeen morsianehdokkaaseen.

Maajussille morsian -ohjelman maajussit toivottavat kukin omat puolisoehdokkaansa tervetulleiksi kotiinsa, kun farmiviikot pyörähtävät käyntiin. Maajussi-Kallen elämään pääsevät tutustumaan morsianehdokkaat NiinaNelli sekä Katja

Saavuttuaan Kallen farmille Sastamalaan kolmikko pääsee tarkemmin tutkimaan Kallen tiluksia ja kotitaloa. Kallen maatalo on ollut maajussin suvussa pitkään, ja tilalta löytyy paljon vanhoja sekä perinteikkäitä yksityiskohtia. Ensimmäiseksi morsianehdokkaisiin vaikutuksen tekee Kallen talon suuri keittiö, josta esimerkiksi löytyy alkuperäinen uuni. 

Morsianehdokkaat ihastelevat, miten paljon vanhoja ja kauniita asioita talossa on säilytetty. 

– Ihan kuin mä olisin kotona, tämä on niin samanhenkinen kuin mun oma syntymäkoti, Katja ihastelee. 

Talon salonki sen sijaan lyö kolmikon ällikällä. Sieltä löytyy persoonallinen takka, liuta vanhoja huonekaluja sekä piano, josta musikaalinen Niina etenkin innostuu. Morsianehdokas löytääkin pian tiensä pianon ääreen soittamaan ranskalaisesta Amélie-elokuvasta tuttua kappaletta. 

– Kallen farmilla parasta on ehdottomasti se salihuone, se on ihan järkyttävän hieno. Siellä on ihanan värinen takka ja kaikki sisustusjutut, Niina hehkuttaa. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat