Maajussi-Patrik, 20, on olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummelan poika – poikamiehenä viihtynyt nuorukainen heittäytyy nyt etsimään puolisoa

0:40
Tutustu maajussi-Patrikiin!

Maajussi-Patrikilla ei ole vielä juurikaan kokemusta parisuhteista.

Rakkauden kesä lähestyy jälleen, kun uudet maajussit etsivät rakkautta Maajussille morsian -ohjelman myötä. Uuden tuotantokauden esittelyjaksossa esittäytyvät tuttuun tapaan kahdeksan maajussia, joista neljä lopulta päätyy ohjelmaan etsimään rinnalleen puolisoa. 

Mukana nähdään 20-vuotias maajussi-Patrik Pennalasta, joka tekee töikseen koneurakointia sekä maanviljelyä. Ohjelmaan mukaan Patrik päätyi setänsä sekä siskonsa ilmoittamana. Saatuaan ensimmäisen puhelun tuotannolta Patrik oli aluksi varma, että ohjelmasta tavoiteltiin väärää henkilä. Kotiin saavuttuaan Patrikin sisko oli kuitenkin paljastanut juonen veljelleen. 

Tovin asiaa pohdittuaan Patrik päätti lähteä mukaan ohjelmaan kokeilemaan, että jos rakkaus löytyisikin rinnalle sitä kautta. 

– Mitä puhuttiin joidenkin tuttujen kanssa, niin kaikki olivat niin, että tottakai lähdet, että se on ainutkertainen tilaisuus ja mahdollisuus, Patrik kertoo MTV Uutisille.

Vakavampia parisuhteita Patrikilla ei vielä ole juuri ollut, mutta maajussi on nyt avoimin mielin katsomassa ja kokeilemassa, löytyisikö rakasta tällä tavoin. 

– Senkin puolesta, kun muutti tuohon omaan taloon ja se ruuan tekeminen on aina ihan yhtä hankalaa, ja vaatteiden peseminen, Patrik nauraa. 

Maajussi etsii naista, joka olisi suurin piirtein saman ikäinen, kuin hän itsekin. Lisäksi naiselta tulisi mieluusti löytyä huumorintajua sekä kykyä heittäytyä. 

– Ja pitää olla hyvännäköinen ja pirun kova tekemään töitä ja muuta sellaista. Ei mikään sellainen, että kun meilläkin välillä päivät venyy, niin ei soittele puoli neljältä, että missä ollaan ja että "ala tulla kotia nyt, työpäivä on ohitse". Pitää löytyä ymmärrystäkin. 

Patrikin äiti on trap-ammunnan olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela, joka ei maajussin mukaan ole ottanut juurikaan kantaa poikansa osallistumiseen rakkauden etsimiseen Maajussille morsiamen kautta. 

– Ei hän siitä kummempaa sanonut, ihan että "itse lähdet mukaan, teet miten lystäät". 

Kävimme läpi, millaisia tyyppejä uudet maajussit – katso keskustelu alla olevalta videolta!

9:06

Maajussille morsian -sarjan 14. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2021.

Maajussille morsian -esittelyjakso mtv-palvelussa 8.3. jo klo 00.01 ja MTV3-kanavalla klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa. Kirjoita maajussille täällä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja