Maailmantähti Dwayne "The Rock" Johnson julkaisi suomalaisen Rikun videon Instagramissa – Kalle Lamberg riensi oitis vastaamaan: "Torille mars"

Dwayne "The Rock" Johnson julkaisi suomalaisen kuntosaliyrittäjän videon yli 200 miljoonalle seuraajalleen. 

Painija ja näyttelijä Dwayne "The Rock" Johnson perusti tequila-yrityksen viime vuoden maaliskuussa, silloin kun koronaviruksesta tuli maailmanlaajuisesti epidemia. Pandemia osottautuikin hedelmälliseksi Johnsonin Teremana-tequille ja 9 litran laatikollista myytiin yhdeksässä kuukaudessa 300000 kappaletta.

Johnson uudelleen julkaisee Instagram-tilillään postauksia, joissa mainostetaan hänen alkoholijuomaansa. Nyt näyttämölle pääsi suomalainen kuntosaliyrittäjä, jonka videon hän julkaisi yli 211 miljoonalle silmäparille. Pääkaupunkiseudulla kuntosalia pyörittävä Riku Kärkkäinen  seisoo videolla Levin huipulla, ja kertoo ottavansa huikan tequilasta sen kunniaksi, kun hänen kuntosalinsa täyttää kolme vuotta. 

– Hienoa nähdä Teremana Suomessa asti. Kippis kovimmille työntekijöille, kiitos ystäväni ja nauttikaa, Johnson kirjoittaa uudelleen julkaisussaan. 

Video on kerännyt yli 500 000 tuhatta ja lukuisia kommentteja, niin ulkomaalaisilta kuin suomalaisilta. 

– TORILLE MARS! Näyttelijä Kalle Lamberg kirjoittaa. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja