Maailmanmestaruuden voittanut saksaläistähti haluaa pysyä Arsenalissa – "Olen onnellinen, miksi en olisi?"

Valioliiga-joukkue Arsenalin keskikenttäpelaaja Mesut Özil kertoo SkySportsin haastattelussa olevansa tyytyväinen elämäänsä lontoolaisseurassa. Özilin tulevaisuutta joukkueessa ollaan spekuloitu kauden mittaan, mutta saksalaistähti itse vannoo pelaavansa joukkueessa ensi kaudellakin.

– Ehdottomasti, minulla on yhä kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Mitä tapahtuu sen jälkeen? En tiedä vielä, Özil toteaa.

Arsenalin espanjalaisvalmentaja Unai Emery on useampaan otteeseen kauden aikana jättänyt saksalaistähden vaihtopenkille, tai jopa täysin ulos pelaavasta kokoonpanosta. Viime aikoina mies on kuitenkin taas vakiinnuttanut paikkaansa avauksessa. Özil on edustanut lontoolaisseuraa vuodesta 2013 asti ja teki viime vuonna kolmen vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa. Mies kertoo, että voisi harkita uransa lopettamista lontoolaisjoukkueen riveissä.

– Olen onnellinen, miksi en olisi? Olen nyt 30-vuotias ja minulla on yhä pelivuosia jäljellä. Se on tottakai myös seurasta kiinni, eikä ainoastaan minun käsissäni, Özil jatkaa.

Özil voitti jalkapallon maailmanmestaruuden Saksan paidassa vuonna 2014. Keskikentän pelinrakentaja lopetti maajoukkueuransa viime kesän MM-kisoihin, joissa Saksa jäi shokkiyllätyksenä alkulohkonsa viimeiseksi.

Arsenalia viimeisen 11 kauden ajan edustanut walesilainen keskikenttäpelaaja Aaron Ramsey siirtyy kuluvan kauden jälkeen italialaisen Juventuksen riveihin. Özil kertoo ajatuksiaan joukkueen luottomiehen siirtymisestä uuteen seuraan.

Jäämme ehdottomasti kaipaamaan häntä. Hän on pelaaja, jolla on paljon potentiaalia sekä taitoa. Hän on nöyrä kaveri, joka haluaa aina auttaa joukkuettaan. Toivon hänelle kaikkea parasta tulevaisuuteen, Özil sanoo.

Arsenal pelaa torstai-iltana Eurooppa liigan välierien ensimmäisen osaottelun espanjalaista Valenciaa vastaan. Ottelu pelataan Arsenalin kotikentällä Emirates Stadiumilla ja se alkaa Suomen aikaan kello 22.00.

Kaikki Eurooppa-liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat