Mesut Özil jätettiin tylysti Arsenal-kokoonpanon ulkopuolelle, saksalaistaiturilta napakka reaktio – "Uskollisuutta on vaikea saada"

Saksalaistaituri Mesut Öziliä ei nimetty Arsenalin Valioliiga-kokoonpanoon. Özil antoi asiasta oman vastineensa sosiaalisessa mediassa.

Kaudesta 2013-14 Arsenalia edustanut Özil on viime vuosina ajautunut lontoolaisseurassa sivuraiteille, eikä vastuuta ole enää herunut. Özilin asema Arsenalissa heikkeni entisestään tällä viikolla, kun häntä ei nimetty lainkaan Arsenalin Valioliigan kokoonpanoon.

32-vuotias Özil antoi asiasta mielipiteensä omilla sosiaalisen median tileillään.

– Olen erittäin syvästi pettynyt siihen, ettei minua rekisteröity Valioliiga-kokoonpanoon. Kun solmin uuden sopimuksen vuonna 2018, annoin uskollisuuteni seuralle, jota rakastan. Se tuottaa minulle surua, ettei se ole ollut molemminpuolista.

– Olen juuri saanut tietää, että uskollisuutta on nykyään vaikea saada. Olen yrittänyt olla positiivinen viikosta toiseen, että saisin mahdollisuuden palata kokoonpanoon. Sen takia olen ollut hiljainen, Özil kirjoittaa.

350 000 punnan (386 500 euron) viikkopalkasta nauttiva Özil on pelannut virallisessa ottelussa Arsenal-paita yllään viimeksi 7. maaliskuuta. Viime kauden alussa kehnosti esiintynyt Özil kertoi löytäneensä kadoksissa olleen vireensä Mikel Artetan alaisuudessa, mutta sitten hänet sivuutettiin täysin.

– Ennen koronavirusta olin todella tyytyväinen kehitykseen uuden valmentajamme Mikel Artetan kanssa. Sanoisin, että suoritukseni olivat jälleen todella hyvällä tasolle, mutta sitten asiat muuttuivat jälleen, eikä minun annettu enää pelata Arsenalissa, Özil jatkaa.

Kaikesta huolimatta Özil ei aio luovuttaa.

– Mitä muuta voin sanoa? Kaikesta huolimatta, aion jatkaa taistelua mahdollisuuteni eteen, enkä annan kahdeksannen Arsenal-kauteni päättyä näin. Voin luvata, ettei tämä vaikea päätös muuta ajattelutapaani.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja