Maailmanmestarinyrkkeilijä tiputti rajulla iskulla maskotin TV-lähetyksessä – "Pyydän vilpittömästi anteeksi"

Voittamaton raskaan sarjan maailmanmestari Deontay Wilder on noussut otsikoihin varsin erikoisen tapauksen myötä. Wilder tiputti maskottiasuun pukeutuneen miehen suorassa TV-lähetyksessä Yhdysvalloissa. Tapauksesta on lähtenyt ilmoille jos jonkinlaisia väitteitä.

Ylälaidan videolla sunnuntai-illan Tulosruutu.

Wilder vieraili lokakuun alussa urheilujätin ESPN:n espanjankielisellä kanavalla Naciolla keskustelemassa hänen ja Tyson Furyn tulevasta kohtaamisesta. Wilder ja Fury ottavat yhteen superottelussa joulukuun 1. päivänä.

Ohjelmaan tuotiin viihdepläjäys, kun Wilderia ohjeistettiin lyömään paikalle saapunutta maskottia.

Ranskaan sarjan WBC-liiton maailmanmestari Wilder täräytti hirmuisen iskun maskottiin, joka tipahti välittömästi maahan.

Julkisuuteen on levinnyt väitteitä, joiden mukaan maskottiasun sisällä ollut mies olisi loukkaantunut vakavasti iskun johdosta.

Tämän lisäksi väitettiin, ettei Wilder olisi tiennyt sitä, että asun sisällä oli ihminen.

Wilder otti uutisointiin kantaa omalla Instagram-tilillään.

– Mikä tahansa otsikko, joka väittää, etten tiennyt ihmisen olleen sisällä, on vain ja ainoastaan klikkien kalastelua. Ihan oikeasti, osoittakaa kunnioitusta! Wilder vaati omalla tilillään.

– Pyydän vilpittömästi anteeksi siltä rohkealta mieheltä, joka ilmeisesti loukkaantui (jos tuo pitää paikkansa). Arvostan häntä, hänen osallistumistaan, heittäytymistään ja rohkeuttaan.

Wilderin mukaan hän haluaa kutsua maskottiasussa olleen miehen hänen ja Furyn otteluun. 

Lue myös:

    Uusimmat