Tyson Fury huuteli vastustajan "isosta" miehuudesta – pelätyn megatähden reaktio ei jättänyt kylmäksi

Tyson Fury huuteli hänet nyrkkeilykehässä kohtaavalle Francis Ngannoulle tämän miehuudesta, mihin kamerunilais-ranskalainen ottelija vastasi polleasti.

Francis Ngannou on aiemmin tunnettu vapaaottelun mahtiorganisaatio UFC:stä, jossa hän oli raskaan sarjan mestari, kunnes megatähti purki sopimuksensa erimielisyyksien jälkeen tammikuussa.

Brittisuuruus Fury on puolestaan nyrkkeilyn raskaan sarjan WBC-liiton mestari.

Kaksikko kohtaa nyrkkeilykehässä Saudi-Arabian pääkaupungissa Riadissa 28. lokakuuta. Fury on aiemmin liekittänyt taistoa antamalla tunnustusta Ngannoulle maailman kovimmasta lyönnistä, joka pelätylle ottelijalle on virallisesti kirjattu.

Lontoossa torstaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Fury siirsi verbaliikkaa jälleen myös vyön alapuolelle.

– Saan tyrmätä hänet. Hän on hyvännäköinen kaveri, pidän hänestä. Hänellä on luultavasti myös iso penis, muistatko, Francis? Fury veisteli seisaaltaan osoittaen pöydän ääressä istunutta Ngannouta.

Ngannou pyöritteli aluksi päätään, muttei jäänyt sanattomaksi.

– Jos tiedät, mistä tulen, sinun ei tarvitse kysyä tuota kysymystä, Kamerunissa syntynyt kamerunilais-ranskalainen ottelija täräytti.

Fury lisäsi vettä myllyyn.

– Anna mennä, anna mennä, ota se ulos! hän huuteli ja heilutteli kättään.

Fury kyseli aiemmin Ngannoun miehuudesta, kun tämä oli katsomassa Lontoossa britin voittamaa mestaruusottelua Dillian Whytea vastaan viime vuoden huhtikuussa.

– Onko sinulla iso penis? Fury paukautti ESPN:n lähetyksessä.

Ngannou ei tuolloin ymmärtänyt Furyn peniksestä käyttämää corey-sanaa ja ihmetteli, mitä britti tarkoittaa. Kaksikko halasi perään toisiaan rennoissa tunnelmissa.

Lue myös:

    Uusimmat