UFC-tähti jatkoi iljettävää perinnettä suorassa lähetyksessä – oma äiti pöyristyi: "Älä enää koskaan tee niin"

Vapaaotteluorganisaatio UFC:n keskisarjassa otteleva Israel Adesanya oli lauantaina Australian Adelaidessa katsomassa UFC Fight Night 142 -tapahtumaa.

Alla myös Tulosruudun kuvaa Habib Nurmagomedovin ja Conor McGregorin lokakuisesta UFC-titteliottelusta.

Myös kamerat bongasivat Nigeriassa syntyneen uusiseelantilaisen, joka päätti suorittaa suorassa lähetyksessä paikallisiin tapoihin kuuluvan "shoeyn". Siinä laitetaan kenkään – tavallisesti jotain alkoholipitoista – nestettä ja juodaan se.

F1-kuski Daniel Ricciardo on tullut tunnetuksi kyseisestä tempusta. UFC:ssä perinteen on aloittanut australialaisottelija Tai Tuivasa.


Hurjassa nousukiidossa olevan Adesanyan, joka kohtaa helmikuussa vapaaottelulegenda Anderson Silvan, shoey ei kuitenkaan miellyttänyt hänen äitiään. Adesanya on julkaissut Twitterissä kuvakaappauksen äidiltään saamasta viestistä.

– Poika, voi hyvä luoja, älä enää koskaan tee näin! Sinulla on herkkä vatsa. Tiedän, että se on sinun kenkäsi, mutta tuo ei ole terveellistä. Ole aina oma itsesi, älä kopioi huonoja, epäterveellisiä tapoja. Suolistotulehdus voi tappaa, läksytti Adesanyan äiti.

Alla UFC:n julkaisema pätkä Adesanyan shoeysta sekä ottelijan äidiltään saama viesti.

Lue myös:

    Uusimmat