Maailmanmestarin kommentit jalkapallovaimoista aiheuttivat raivoa – "Heitä ei aluksi näe yhtään missään"

Saksan jalkapallomaajoukkueessa vuonna 2014 maailmanmestaruutta juhlinut Lukas Podolski ei pidä jalkapallovaimoista. Podolski on nyt saanut kritiikkiä kommenteistaan liittyen jalkapallovaimojen toimintaan.

Viimeksi Turkin Antalyasporissa palloillut Podolski kertoi Gala-lehdelle, kuinka hän on joutunut myrskyn silmään. 

–  Useimmat pelaajien vaimoista käyvät minun hermoilleni. Heitä ei aluksi näkynyt yhtään missään ennen kuin tapasivat jalkapalloilijan ja sen jälkeen tekevät itsestään ison numeron sosiaalisissa medioissa, Podolski sanoi.

Saksalaisella on kaksi lasta vaimonsa Monika Puchalskin kanssa.

– Podolskin perheessä teemme asiat omalla tavallamme ja olemme tyytyväisiä siihen. Vaimollani ei ole mitään intohimoa olla näkyvillä, Podolski totesi.

Entisen Bayern München-puolustaja Diego Contenton vaimo Jessica Contento reagoi erityisen voimakkaasti Podolskin sanoihin.

– En todellakaan voi ymmärtää hänen ulostuloaan. Tässä tulee taas klisee, jota vastaan minä ja monet muut pelaajien vaimot ovat taistelleet vuosien ajan, Contento sanoi Bildille.

– Fakta on se, että tuollaisella ulostulolla ei ole mitään mahdollisuutta tulla ymmärretyksi eri tavalla, kuten yrittäjänä, äitinä tai naisena, joka ei ole riippuvainen miehestään. Kun noin iso kasvo tekee tuollaisen ulostulon, vahvistaa se negatiivista mielikuvaa jalkapallovaimoista. Monet naiset taistelevat sitä vastaan, Contento jatkoi.

Podolski voitti maailmanmestaruuden lisäksi urallaan Saksan Bundesliigan kertaalleen Bayernin riveissä. Maajoukkueessa otteluita kertyi 130 ja maaleja peräti 49.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja