Seuratoverilta varoituksen sana koronasääntöjä rikkoneelle Dortmundin nuorelle tähdelle – "Hänellä ei ole varaa tehdä tuollaisia virheitä"

Borussia Dortmundin tähtipelaaja Jadon Sancho sai hiljattain sakot, kun hän rikkoi koronasääntöjä. Sanchon joukkuetoveri Emre Canin mukaan 20-vuotiaalla Sancholla on vielä opittavaa.

Sancho sai sakot, kun hän poisti hetkellisesti kasvomaskinsa ottaakseen kuvan uunituoreesta hiustyylistään. Sancho ei itse sulattanut sakkojaan, vaan kritisoi DFL:n päätöstä Twitter-tilillään.

Sanchon seuratoveri Emre Can otti kantaa englantilaistähden toimintaan lauantaisen Hertha-ottelun jälkeen. Canin mukaan Sanchon on tehtävä jatkossa parempia päätöksiä kentän ulkopuolella.

– Jadon tarvitsee hieman opastusta. Hän on mahtava poika myös kentän ulkopuolella ja tulen hänen kanssaan erittäin hyvin toimeen, Can kertoo Sky Sportsin mukaan.

– Hänen on vain oltava hieman viisaampi tällaisissa asioissa. Kaikki tarvitsevat parturia. Hänen täytyy kasvaa. Hänellä ei ole varaa tehdä tuollaisia virheitä tulevaisuudessa, Can jatkaa.

Can myöntää, että myös Dortmundin pelaajilla on vastuu siitä, mitä heidän seuratoverinsa tekevät. Kukaan ei kuitenkaan kanna Sancholle kaunaa.

– Olemme myös joukkueena vastuussa, mutta emme ole ärsyyntyneitä hänelle. Tiedämme, että hänen on oltava kurinalaisempi joissakin asioissa, mutta hän tietää sen myös. En usko, että hän teki tämän tahallaan luodakseen skandaalin.


Lue myös:

    Uusimmat