Maailman karvaisin mies haluaa tv-tähdeksi

Kiinalainen Yu Zhenhuan ei anna erikoisen ulkomuotonsa pidätellä häntä. Tv-tähdeksi mielivä Yu menee unelmansa vuoksi kauneusleikkaukseen. Miehen tyttöystävää rehottava karvoitus ei kuitenkaan häiritse lainkaan.

Pohjoiskiinalainen Yu Zhenhuan, 32, on erikoinen näky. 96 prosenttia hänen kehostaan on karvoituksen peitossa hormonien epätasapainon vuoksi.

Yu on esiintynyt 7-vuotiaasta asti elokuvissa, kuten filmissä Little Hairy Boy's Treasure Adventure. Hän on myös luonut uraa laulajana.

Hetki sitten Yu yritti saada pääroolin televisioversiossa kiinalaisesta klassikkoteoksesta Journey to the West. Ohjaajan tuomio oli tällä kertaa kärkevä. Hänen mielestään Yu ei ollut tarpeeksi viehättävä.

− Olin mielestäni paras ehdokas. Näytän apinalta. Lempinimeni on apinamies. Luin alkuperäisen kirjan ja pyysin hiustaiteilijoita muokkaamaan minut oikeaksi apinamieheksi. Koekuvaukset menivät silti pieleen. En ole tarpeeksi hyvännäköinen, Yu tilitti Telegraph -lehdelle.

Pettynyt Yu ei suostu tyytymään kohtaloonsa.

− Aion mennä kauneusleikkaukseen ja hankkiutua eroon karvoituksesta. Haluan myös muokata kasvojani niin, että näytän ennemmin kauniilta apinalta. Ohjaaja tulee katumaan päätöstään, Yu sanoi.

China Youth Times -lehden haastatteleman plastiikkakirurgin mukaan Yun silmät, nenä ja huulet vaativat laajan muokkauksen.

− Kirjan apinakuninkaalla on isot ja kirkkaat silmät, Yulla ne ovat pienet. Niitä pitää suurentaa. Nenän kärki on liian iso, nenänvarsi taas liian matala, plastiikkakirurgi listasi.

Tyttöystävä ei välitä karvoista

Maailman karvaisin mies on vakuuttunut siitä, että leikkauksen jälkeen hän voittaa yleisön puolelleen uuden, ystävällisen olemuksensa avulla.

Tuleva operaatio ei ole ensimmäinen kerta, kun Yu asettuu leikkauspöydälle. Hän on käynyt aiemmin poistattamassa osaa rehottavasta karvoituksestaan. Liikakarvoitus oli kesäisin kuuma ja kasvoi häiritsevästi silmien eteen.

Yun tyttöystävä ei ole moksiskaan mielitiettynsä karvaisesta olemuksesta.

− Meillä menee hyvin. Hän ei välitä karvoistani tuon taivaallista, Yu kommentoi China Youth Times -lehdelle.

Studio55/Jenni Kokkonen

Lue alkuperäinen juttu ja katso kuva tästä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja