Mainos

"Maailman kallein ruma joulupusero" maksaa yli 28 000 euroa – ”tiesin, että tämä olisi täydellinen tapa tuhlata omaisuuttani”

Maksaisitko yli 28 000 euroa kimaltelevasta joulupukkipaidasta? Paitaa jopa markkinoidaan "maailman kalleimpana joulupaitana".

Jos sinulla olisi kymmeniä tuhansia euroja käytettävänsi, mihin tuhlaisit rahasi? Tipsy Elves -sivusto markkinoi erästä tuotettaan erikoisilla meriiteillä: "Maailman kallein ruma joulupusero". Hinta vain 30 000 dollaria eli reilut 28 000 euroa. 

Yleensä kamalista jouluneuleista ei paljoa tarvitse maksaa, mutta tämä on poikkeus. Kimaltelevan paidan kuvassa itse joulupukki matkaa yksisarvisella ohi Saturnuksen. Mukana on myös kaksi tekotimantein varusteltua kaulakorua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koko kaameus on päällystetty Swarovskin kristallein, joita on yhteensä 24 274. Ne on jokainen kiinnitetty puseroon yksitellen. Luomistyöhön on käytetty 52 tuntia. 

Jos pelkäät, että paita on liian arvokas käytettäväksi, ei hätää. Se toimitetaan luksusvitriinissä, joten voit tyytyä myös vain tuijottamaan sitä pohtien samalla, teitkö juuri elämäsi kaupat – vai elämäsi huonoimmat kaupat. 

"Ajattelin rahoittaa tyttäreni häät..."

Parasta ovat kuitenkin paidan arvostelut, joita sivustolle on tullut. 

"On olemassa paljon rumia joulupuseroita, mutta ennen tätä, yksikään niistä ei kertonut tarinaa siitä, kuinka huono olen rahankäytössä. Näin tämän ja tiesin, että tämä olisi täydellinen tapa tuhlata omaisuuttani. Yleensä, kun ostan 30 000 dollarin neuleen, voin käyttää sitä vain kerran ennen kuin köyhät ihmiset yrittävät repiä siitä paloja, mutta tämän mukana tulee kätevä näyttelyvitriini, joten voin nauttia siitä vuoden ympäri."

"Ajattelin rahoittaa tyttäreni häät Cabossa, mutta ajattelin, että tämä neule säilyisi paljon kauemmin. Hyvää vastinetta rahoille!"

"Voisiko joku Tipsy Elvesiltä varmistaa sen laatikon koon, jossa tämä neule lähetetään? Minun täytyy asua laatikossa, jos ostan tämän neuleen."

***

1:33

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.