Mainos

Maa järisi Taiwanissa

Maanjäristys on ravistellut tänään Taiwania. Järistys oli voimakkuudeltaan 6,6 richteriä ja sitä seurannut jälkijäristys 5,1 richteriä. Ensi tietojen mukaan järistys aiheutti vain vähäisiä tuhoja. Järistyksen keskus oli Taiwanin kaakkoisrannikon edustalla noin kymmenen kilometrin syvyydessä.

Taiwan

Voimakas maanjäristys on ravistellut keskiviikkona Taiwania, mutta se aiheutti ensi tietojen mukaan vain vähäisiä vahinkoja. Järistyksen voimakkuus oli 6,6 richteriä. Sitä seurasi jälkijäristys, joka oli voimakkuudeltaan 5,1 richteriä, kertoivat seismologit. Järistyksen keskus oli Taiwanin kaakkoisrannikon edustalla noin 10 kilometrin syvyydessä.

Taiwanin pelastuslaitoksen mukaan järistys aiheutti maanvyörymiä maan eteläosassa ja joillakin alueilla tietoliikenneyhteydet olivat poikki. Tv:n tietojen mukaan joissakin eteläisissä kaupungeissa oli pieniä tulipaloja ja kaasuvuotoja, mutta tilanne oli hallinnassa.

Taiwania on koetellut tuhoisa maanjäristys syyskuussa 1999. Tuolloin 2400 ihmistä sai surmansa 7,6 richterin järistyksessä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.