Lyömätön kaksikko! Salkkarit-ystävysten riidat ja tempaukset vuosien varrelta

10:48

Salattujen elämien lyömätön kaksikko Seppo ja Ismo ovat kokeneet vuosien varrella paljon yhdessä. Vuosiin on mahtanut niin ilon kuin surunkin hetkiä. 

Salkkarit-sarjan Seppo ja Ismo ovat pitkäaikaiset ystävykset. Kaksikko on kokenut monenlaisia seikkailuja ja kommelluksia, mutta myös suruja.

Ongelmiakin ystävysten välille on syntynyt, mutta niistä on päästy yli ja miehet ovat taas palanneet veikkauspöydän äärelle tukemaan, neuvomaan ja lohduttamaankin toisiaan.

Katso videolta Ismon ja Sepon parhaat kohtaukset vuosien varrelta!

Rakastettujen hahmojen näyttelijät Esko Kovero ja Jarmo Koski ovat tosielämässäkin ystäviä. He ystävystyivät sarjan kuvausten aikana. Kosken hahmo poistui sarjasta vuonna 2013 ja muutti pois Pihlajakadulta. Vuonna 2017 Seppo nähtiin jälleen sarjassa. 

– Sepon paluu oli Ismon kannalta aivan loistava juttu, sillä Seppo on Ismon paras kaveri. Olisihan se hienoa, jos Seppo viihtyisi Pihlajakadulla pidemmänkin aikaa. Se jää nähtäväksi, Kovero kuvaili aikaisemmin

Valitettavasti Sepon visiitti jäi tällä kertaa lyhyeksi. Seppoa näyttelevä Jarmo Koski tiesi jo sarjaan palatessaan, että ei aio jäädä pidemmäksi aikaa. Salkkareille hän ei kuitenkaan vielä ole valmis sanomaan hyvästejä

– En tiedä, oliko se nyt tässä. Kaikki on mahdollista. Ehdotonta ei-tä en sano. Riippuu ajankohdasta ja juonikuvioista. Millekään pitkälle kiinnitykselle en enää ole valmis, Koski kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja