Suosikkinäyttelijä Jarmo Koski hyvästeli Pihlajakadun: "En tiedä oliko se nyt tässä"

Seppo hyvästelee Ullan ja lähtee Pihlajakadulta 1:03

Salattujen elämien alkuperäisnäyttelijöihin kuuluva legendaarista Seppo Taalasmaata näyttelevä Jarmo Koski poistui sarjasta perjantaina nähtävässä jaksossa. 

Pihlajakadulle vuosien tauon jälkeen pikaisen paluun tehnyt näyttelijä Jarmo Koski poistuu jälleen sarjasta hahmonsa myötä. Seppo Taalasmaa saapui Pihlajakadulle syksyllä Sannin pyynnöstä auttamaan Talea.  

Koski tiesi jo sarjaan palatessaan, että ei aio jäädä pidemmäksi aikaa. Työtä rakastavan miehen on kuitenkin vaikea sanoa ei mielenkiintoisille työtarjouksille. Oliko tämä nyt viimeinen kerta, kun Seppo nähdään sarjassa? 

– En tiedä, oliko se nyt tässä. Kaikki on mahdollista. Ehdotonta ei-tä en sano. Riippuu ajankohdasta ja juonikuvioista. Millekään pitkälle kiinnitykselle en enää ole valmis, Koski kertoo.

Sepon kohtaukset kuvattiin kymmenessä päivässä

Sepon paluun kohtaukset kuvattiin kymmenen päivän sisällä viime keväänä. Vaikka televisiossa Seppo on näkynyt koko syksyn ajan.

– Oli todella kiireiset kuvaukset. Samaan aikaan oli Samppalinnan kesäteatterin ensi-iltaviikko. Tulin Turusta aamuisin maskiin ja kuvauksien jälkeen ajoin takaisin Turkuun harjoituksiin, Koski kuvailee kiireistä aikatauluaan.

19 vuotta sitten sarjaan alkuperäisnäyttelijänä tullut Koski ehti kuitenkin vaihtaa kuulumisia lyhyen työrupeaman aikana läheisten kollegoidensa kanssa.

– Mukavaa siellä oli käväistä töissä. Vanhoja kavereita oli todella paljon ja myös uusia tuttuja, Koski kertoo.

Sepon hyvä ystävä Ismo, jota näyttelee Esko Kovero, on myös lojaali kaveri oikeassa elämässä.

– Esko on vanha kaveri alkuajoilta. Vapaa-ajalla nähdään jonkin verran. Hän on käynyt katsomassa kiitettävästi esityksiäni teattereissa, Koski kertoo.

Joutui sänkyyn Dahlian kanssa

Sepon juonenkäänteet olivat jälleen mielenkiintoista katsottavaa. Koski kuvailee, Sepon tämänkertaisia tuntemuksia sarjassa, jossa hänen täytyi näytellä myös haikeita osuuksia.

– Tämä oli suruvoittoinen keikka. Seppo tuli suurin toivein Pihlajakadulle ja joutui taas pettymään. Oli vähän haikeaa. Ja joutui vielä sänkyyn Dahlian kanssa, mies tuumii.

Koski on tuntenut Dahliaa näyttelevän Inkeri Mertasen jo useiden vuosein ajalta. He näyttelivät nuorena myös yhdessä ylioppilasteatterissa.  

Eläköitynyt näyttelijä pitää matkustamisesta ja saapuikin juuri Madeiralta ja lähtee pian Vietnamiin yhdessä vaimonsa kanssa. Tällä hetkellä näyttelijä on mukana teattereissa ja kuvaa elokuvaa.

– Matkustaessa pääsee irti näistä keikoista. Silloin kun on kaukana, niin on helpompi sanoa ei, Koski kuvailee.

Salatut elämät arkisin klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat