"Luulin, että se olisi isompi" – nämä seksin aikana sanotut asiat ovat tappaneet tunnelman

3:08

Tuhmien puhuminen on monelle tervetullut piriste seksileikkeihin, mutta ihan kaikkia ajatuksiaan ei suustaan kannata päästää.

Yllä olevalla videolla pohditaan, mikä avuksi, kun seksi ei toimi.

Tuhmien puhumiselle sängyssä on kysyntää, sen puolesta puhuu ainakin Men's Health -sivuston kysely, joka paljasti tuhmien puhumisen seksin aikana olevan naisten ykkösfantasia.

Härski sänkyjutustelu on kuitenkin taitolaji, jota kaikki eivät hallitse. Sen todistavat seuraavat Metro-sivuston keräämät tarinat, joissa epäonnisen seksihetken kokeneet paljastavat, mitä tunnelman tappaneita asioita heidän seksikumppaninsa ovat sanoneet.

"Luulin, että se olisi isompi"

"Kerran eräs mies sanoi minulle: 'Ja nyt me laitamme suojan päälle.' En lakannut nauramasta ennen kuin hän oli pukenut ylleen ja ulkona ovesta. Kikatan vieläkin tuolle. Mutta valitettavasti... Ei, minä vain nauran."
– JW, 34

"Ottaen huomioon pituutesi luulin, että se olisi isompi."
– DS, 27

"'Puristetaanpa hieman lihaisia pakaroitasi' sai minut kääntymään ja lähtemään."
– KL, 30

"Kun olin noin 20-vuotias, iskin miehen klubilta. Menimme minun luokseni, ja sen jälkeen, kun olin riisuutunut ja alasti hänen edessään, hän sanoi: 'Jos pudottaisit kuutisen kiloa, olisit oikea namupala.' Menin silti sänkyyn hänen kanssaan. Voitteko uskoa? Typerä, epävarma nuori."
– WT, 38

"Minun ei ole niinkään 'tunnelman tappaja', ennemminkin tilanteen jälkeinen 'tämä ei tapahdu enää koskaan'. Se oli kenties toinen kerta, kun harrastin seksiä sen miehen kanssa. Pidin hänestä, ja ajattelin, että ehkä tästä voisi muodostua parisuhde.

Joka tapauksessa, harrastimme seksiä, ja sitten syleilimme ja kävimme nukkumaan. Noin kolmelta aamulla hän mumisi korvaani. Ei 'harrastetaan uudelleen seksiä', ei 'olet niin kuuma, ei 'olen rakastumassa sinuun'.

Ei, hän kuiskasi: "Luulen, että laskin juuri alleni', mikä oli mukavaa."
– MN, 48

"Kerro minulle, mitä ajattelet."
– DC, 44

"'Mitä teet huomisiltana?' Rauhoitu, kaveri. Takerrutko vähän? Anna minun hengittää."
– CS, 30

Lähde: Metro

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja